Kedai Satu Henti untuk Pakaian Kanak-kanak Cutest Membolehkan Anda Memutuskan Apa yang Dapat Dijual

Sesiapa yang mempunyai anak tahu bahawa membeli-belah di kedai-kedai dengan mereka boleh mencabar. Usahawan yang berpangkalan di London dan pasangan suami isteri Alex Theophanous dan Alexa Till, ibu bapa kepada dua orang anak kecil, tahu gerudi itu dengan baik: “Idea untuk mengambil anak-anak kita di dalam kereta, letak kereta dan kemudian mereka berlari di sekitar kedai-kedai Kami mengepala kedua-duanya dengan ketakutan, “kata Theophanous.

Yang mengilhamkan mereka melancarkan AlexandAlexa.com, sebuah pakaian kanak-kanak, perabot, dan laman e-dagang mainan yang mempunyai beribu-ribu persembahan dari beratus-ratus pereka Eropah dan antarabangsa, baik rendah dan tinggi. Jadi, anda boleh membeli dasar-dasar serta penemuan pereka yang tidak dapat ditarik (seperti kepingan dari Roberto Cavalli, Stella McCartney Kids, dan Burberry) semuanya dalam satu perhentian. “Pelanggan kami mempunyai gaya hidup yang sibuk dan mahu mengakses jenama terbaik di dunia dengan mengklik butang,” kata Hingga.

Alex and Alexa Mini Rodini
Kesopanan

Kami juga menyukai program Be Our Buyer mereka, yang membolehkan para pembeli memilih pereka baru dan muncul untuk dijual di laman web ini. Cara ia berfungsi adalah mudah: mendaftar di laman web mereka dan anda akan menerima jemputan untuk membeli sekeping oleh pereka baru pada 50 peratus dari harga runcit. Sebaik sahaja anda mendapatkan barang-barang, isi kaji selidik dan jika penarafannya cukup tinggi maka pereka kemudian akan dibawa-pada harga penuh-di tapak tersebut untuk sekurang-kurangnya dua musim. Sebelum berjaya menjadi jenama Pembeli kami termasuk Mini Rodini yang comel (di atas) dan Bang Bang Copenhagen (di bawah).

Alex and Alexa Bang Bang Copenhagen
Kesopanan

Kini terdapat pembunuh pembunuh yang berlaku dan jenama baru tiba setiap hari. Perhatikan musim panas ini untuk meleleh dari Aquascutum, Ruff & Huddle, dan Miss Blumarine.

Juga, lihat galeri bintang kami memakai Stella McCartney!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map