Kehamilan Nicky Hilton Melaksanakan Tuntutan di N.Y.C. Memakai Minidress Terlalu-Cool

Nicky Hilton dan benjolannya bertekad untuk keluar dengan gaya. Bolehkah anda menyalahkan mereka? Sebagai pereka perhiasan yang berpaling-perhiasan semakin dekat dengan tarikh yang sepatutnya, Hilton memukul jalan-jalan di dalam satu lagi ensiklopedia perkahwinan yang bergaya dengan mudah. Hilton membuat kerja-kerja tugas semasa hamil kelihatan baik sekali lagi, melangkah ke New York City (di atas) pada hari Selasa mengenakan minidress kelabu yang terlalu sejuk kelabu.

Ibu mengandung, yang mengharapkan seorang gadis kecil dengan suami James Rothschild, mengakses pakaian kasualnya dengan cermin mata hitam putih, kasut putih Adidas Stan Smith ($ 75; nordstrom.com), dan beg tangan hitam-putih. Perhiasan yang minimum dan bun berantakan yang tidak selesa melengkapkan pandangan musim panasnya yang mudah.

Berdasarkan saiz benjolannya, kelihatan seperti Hilton semakin dekat untuk mengalu-alukan anak perempuannya yang berharga kepada keluarga. Dan jika dia dalam pilihan utero-fesyen adalah sebarang petunjuk, anak perempuan Hilton ditakdirkan untuk menjadi fashionista kecil.

BERKAITAN: Nicky Hilton dan Bumper Berkembangnya Go Boho untuk Petang Petang di N.Y.C.

Lihat lebih banyak gaya jalan bersalin selebriti terbaik di sini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 − 19 =

map