Keira Knightley Adalah Wajah Baru “Coco Crush,” Kempen Terkini Perhiasan Chanel Fine

Keira Knightley bukan seorang pemula kepada dunia Chanel, memandangkan dia sudah mengetengahkan aroma jenama Coco Mademoiselle dan kempen kecantikan Rouge Coco. Tetapi untuk sesi potret terakhirnya untuk jenama fesyen Paris yang dicintai, pelakon berusia 31 tahun itu berjaya menonjolkan Coco sendiri dalam pukulan utama untuk musim gugur 2016 Chanel barang kemas halus portfolio.

Diisytiharkan kempen “Coco Crush”, imej Mario-Directed mengesan bintang itu di kerusi yang mewah dengan satu tangan di pinggulnya dan yang lain berehat di kepalanya. Sememangnya, dia menetes di dalam apa yang kelihatannya tujuh keping perhiasan halus yang berkisar dari kalung emas dan perak chunky ke beberapa cincin yang diikat dengan punggung untuk tepi kelebihan. Seperti biasa, soleknya adalah tepat dan sukan Knightley yang terikat ‘dipegang oleh ikat kepala, sebagai tambahan kepada oxblood, hampir hitam, manicure.

Awal bulan ini, jenama itu sekali lagi menorehkan Kristen Stewart untuk kempen yang mendapati dia mendesah dalam ketat hitam dan pilihan stail yang diluluskan oleh Karl Lagerfeld.  

BERKAITAN: Karpet Merah Terbaik Keira Knightley Terlihat Pernah

Perhatikan video kempen perhiasan Chanel halus Chanel di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

98 − = 93

map