Keira Knightley Boleh Menyanyi dalam Bahasa Perancis dan Lelaki, Ia Sangat Mengagumkan

Tidak pernah dilihat Mula semula?

Dalam filem 2013, Keira Knightley menggambarkan penyanyi-pencipta lagu bersama Mark Ruffalo dan Adam Levine dan mengetengahkan vokal ace yang menarik perhatian kami. Ya, dia lebih dikenali dengan peranannya Kebanggaan dan prasangka dan lanun dari Caribbean, tetapi gadis itu juga boleh memiliki pentas.

Mahu lebih banyak bukti?

Dalam kempen baru untuk koleksi barang kemas Chanel’s Coco Crush, bintang berusia 32 tahun itu dikelilingi oleh lampu-lampu dan duduk di bangku sementara dia menyentuh gitar dan menyentuh lagu Perancis. “Le Tourbillon de la Vie”, sebuah lagu yang menurutnya WWD, adalah sebahagian daripada soundtrack 1962 untuk filem Perancis Jules et Jim.

Pada tahun 1995, Vanessa Paradis, duta besar lain dan ibu kepada Lily-Rose Depp, menyanyi lagu di Festival Filem Cannes.

Knightley melakukan renditionnya sendiri dengan keyakinan yang murni, dan tidak mengejutkan sesiapa pun, dia juga berjaya kelihatan cantik ketika memodelkan permata Chanel pada masa yang sama.

Tonton video penuh di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

12 + = 14

map