Kejutan! Heidi Klum melancarkan Fragrance Lain, di Kedai Esok

Heidi Klum mempunyai botol personaliti yang menyeronokkan untuk mencipta bau baru yang dinanti-nantikan, bernama Surprise, tersedia tepat pada masanya untuk musim bunga (dan hadiah Hari Valentine, wink, wink, petunjuk, petunjuk). “Kejutan akan merangsang deria anda,” kata bintang itu. “Ia bersemangat, suka bermain, dan seksi!” Kejutan adalah bau keempat dalam katalog wangian Klum-model yang sebelum ini dicipta Shine, minyak wangi sulungnya, diikuti oleh dua versi edisi terhad aroma yang sama. Spitzer terbaru beliau ditempatkan di flacon yang diilhami pita dengan palet warna yang bergaya, dan menggabungkan nota berwarna-warni seperti magnolia, kelopak mawar, dan lada merah jambu. Cari Surprise di kedai ubat di seluruh negara mulai esok untuk $ 28.

Selain itu, semak imbas wangian selebriti terpanas di galeri kami.

LEBIH: • Lihat Lapisan Kayu Heidi Klum – Di Atas Anda! • Landasan Projek Musim 11 Premieres • Dapatkan Pandangan: Gelombang Bouncy Heidi Klum

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

38 − = 35

map