Kejutan! Lady Gaga Berjalan di Runway di #NYFW Show Marc Jacobs

Marc Jacobs sentiasa boleh dikira untuk menutup New York Fashion Week dalam fesyen paling hebat. Itulah sebabnya, walaupun acara terakhir minggu ini, ia adalah yang paling baik dihadiri. Ini menunjukkan bahawa walaupun editor fesyen yang paling tepat waktu (yang semulajadi, sentiasa terlambat) akan bersiap-siap untuk tiba pada masanya. Dan pertunjukan musim gugur / musim sejuk 2016nya tidak terbukti berbeza. 

Dia menghidupkan Park Avenue Armory ke dalam set minimalis putih, dan model mengelilingi gelanggang untuk menyeramkan ping tinggi yang menyakitkan yang hampir sukar untuk ditanggung. Hampir. Keindahan yang terdapat di mantel yang besar, gaun Victorian-esque yang dramatik, platform langit tinggi, dan dompet mengendalikan atas yang comel pastinya membantu.

Tetapi seperti yang tidak dikenali kerana model-model itu (dengan solek Goth terinspirasi mereka yang keras), satu khususnya menonjol: Lady Gaga. Dia mengagetkan orang ramai (nama samarannya di barisan hadapannya ialah “Peyton,” btw) dan semua orang berkerudung untuk melihat rupa yang baik ketika dia dibongkok bersama dengan baju leher dasi leher dan raksasa bulu raksasa kot yang seolah-olah menelan bingkai kecilnya. Pada dasarnya, Lady Gaga mempunyai satu helluva minggu pertama dengan penghormatan hebat kepada David Bowie dan kini sebagai model dalam persembahan terpanas minggu ini. 

BERKAITAN: Lady Gaga dan Brandon Maxwell Mengembara ke Show NYFW Nya Kurang Daripada 24 Jam Selepas Grammys

Kendall Jenner Marc Jacobs
2016 Antonio de Moraes Barros Filho

Tetapi Gaga bukan satu-satunya model buzzed di acara itu. Kendall Jenner membuat penampilan #NYFW terakhirnya dalam reka bentuk brooding yang datang lengkap dengan bulu-bulu bulu yang tumbuh di sekeliling kolar. Dia juga hampir tidak dapat dikenali dalam gelombang retronya yang ditorehkan, solek mata mata, dan bibir yang tidak berwarna. 

Maggie Gyllenhaal Emily Ratajkowski Marc Jacobs

Reaksi setiap orang? Satu tepuk tangan dari editor, pembeli, dan selebriti duduk di barisan hadapan, termasuk Maggie Gyllenhaal, Emily Ratajkowski, dan Christina Ricci.

PHOTOS: Musim Gugur / Musim Sejuk 2016 Kegemaran Pilihan

“Ia adalah satu pengalaman yang luar biasa. Dia mengalahkan dirinya lagi,” Ratajkowski memberitahu kami selepas itu, memanggil kegemarannya, seperti mantel yang besar, busur besar, dan pakaian berpaling abad. “Ini adalah satu persembahan yang sangat baik, dan saya fikir ia sangat sejuk bahawa Lady Gaga berada di dalamnya. Ia mengambil masa yang lama untuk memberitahu bahawa dia adalah dia, kerana semua orang begitu akrab. ”  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 1 =

map