Kelab Wives Pertama Alums Goldie Hawn, Bette Midler, dan Diane Keaton untuk Reunite untuk Filem Netflix

Gadis-gadis itu kembali ke bandar! Hampir 20 tahun telah berlalu sejak Goldie Hawn, Bette Midler, dan Diane Keaton membintangi bersama dalam filem itu The First Wives Club, tetapi mereka akan mempunyai reunion epik.

Wanita akan membintangi filem Netflix yang baru, bertajuk Divanation, mengenai bekas ahli kumpulan nyanyian yang menyambung semula selepas penyisihan selama 30 tahun. Menyanyi, bertarung, dan ketiga-tiga wanita ini? Bunyi menakjubkan kepada kami! 

BERKAITAN: Selamat Ulang tahun ke-70 untuk Bette Midler! Lihat 11 Momen Instagram Paling Suka Her 

Midler tweet mengenai berita menarik: “Sedikit topik hangat hari ini kerana Netflix menambah #FirstWivesClub ke senarai mereka … dan bersiap untuk membuat #divanation dengan saya, Golde & Diane.”

RELATED: Bette Midler Reminisces Mengenai Michael Jackson dan Rakaman “We Are the World”

Seperti yang anda boleh ingat, ketiga-tiga wanita bekerja bersama-sama pada filem 1996 The First Wives Club, diarahkan oleh Hugh Wilson, di mana mereka memainkan bekas teman kuliah yang menyambung semula perkahwinan mereka yang kurang baik dan menjadi isteri pertama. Kami tahu Midler boleh menyanyi, tetapi Hawn dan Keaton juga membuktikan mereka mempunyai beberapa paip di tempat terakhir Kelab Wives Pertama apabila mereka melakukan nombor muzik epik “Kamu Tidak Memiliki Aku.”

Kami pasti mahu melihat lebih banyak perkara ini!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − 80 =

map