Kelly Ripa dan Anak Markus Consuelos Baru Lantas Peranan Dia Sudah Lahir Bermain

Wajah baru (tetapi sangat biasa) sedang menuju Riverdale kejatuhan ini.

Tuan rumah tunjuk ajar Kelly Ripa dan Riverdale penjahat anak lelaki tertua Mark Consuelos, Michael, 21, mengikuti jejak kaki ibu dan ayahnya yang terkenal. Seorang junior di Sekolah Seni Tisch NYU, Consuelos muda baru mendarat peranan utamanya yang pertama, dan itu, uh, dekat dengan rumah …

Lincoln Center's American Songbook Gala - Inside
Mike Coppola / Getty Images

Seperti yang diumumkan pada hari Jumaat, Michael telah dilakonkan untuk memainkan watak bapa muda Hiram Lodge pada musim ketiga CW standout Riverdale.

Maksud saya, siapa yang lebih baik memainkan Mark Consuelos muda daripada spawnnya sendiri? Lihat sahaja:

Dos Hirams. Siapa penjahat terbesar TV? Ketahui malam ini. @teenchoiceawardsig

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kelly Ripa (@kellyripa) pada

Selamat bday kepada anak sulung saya. Cinta anda Michael. Saya mini saya kini major saya

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mark Consuelos (@instasuelos) pada

����⭐️ (tidak ada urutan tertentu) #daddy

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kelly Ripa (@kellyripa) pada

Sudah tentu peminat terbesar Michael, ibu dan ayah, dengan bangga menyebarkan berita di media sosial, mengucapkan tahniah kepada Hiram yang “handomer” dan menuntut hak orang tua mereka untuk 10% daripada pendapatannya (Kelly mendapat mata).

Senarai masa baldi untuk Ibu dan Ayah. Tahniah kepada anakku Michael untuk dilemparkan sebagai yang lebih muda (dan lebih baik dan cantik) Hiram .. Kami sangat bangga. Suka kamu MJC #riverdale #bucketlist

Satu jawatan yang dikongsi oleh Mark Consuelos (@instasuelos) pada

Tahniah kepada Michael sebagai pemain muda Hiram Lodge di @thecwriverdale namun @instasuelos dan saya ingin mengambil kesempatan ini untuk mengingatkan anda dan adik-beradik anda bahawa sebagai fiduciari kami, kami berhak mendapat 10% daripada semua pendapatan masa depan dengan ini, atau sesuatu seperti itu ��⭐️

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kelly Ripa (@kellyripa) pada

Walaupun ini adalah rehat besar pertama Michael, dia tidak asing dengan perhatian. Dia muncul di Live! dengan Kelly beberapa kali sepanjang tahun, dan meminjamkan suaranya ke siri animasi seperti Pergi, Diego! Pergi! dan Dodgers Duck sebagai anak.

BERKAITAN: Suami Markus Kelly Ripa Consuelos Teruskan Selepas Tubuh Shamersnya

Kami mempunyai perasaan Michael tidak akan mempunyai sebarang masalah menetap di Riverdale banyak. Bukan sahaja ayahnya pemain utama tetapi kita bertaruh dia akan banyak berbincang dengan bintang-bintang siri ini, kebanyakannya (Camila Mendes, Cole Sprouse) lulus dari NYU sendiri.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 − = 41

map