Kelsea Ballerini dan Stylist Her Adakah Membuktikan Negara Itu Boleh Edgy

Kelsea Ballerini adalah penyanyi Grammy yang berusia 24 tahun, penyanyi pop negara-dan dia adalah salah satu daripada banyak wajah muda yang mengubah muzik negara. Pasti, dia cantik dan berambut perang. Tetapi bukannya koboi dan pemotongan denim, Ballerini cenderung memilih Versus Versace dan Georges Hobeika, terima kasih sebahagian besarnya kepada stylistnya, Krista Roser.

BERKAITAN: 9 Masalah Kecantikan Membakar Dengan Kelsea Ballerini

Muzik negara mencapai lebih 42% penduduk A.S., menurut kajian The Music of Rise of Country. Kajian terperinci juga menunjukkan bahawa pendengar ini beragam etnik, berumur dari centennials hingga boomers, hampir sama rata antara lelaki dan perempuan, dan mempunyai kuasa perbelanjaan yang signifikan.

A.K.A. pendengar ini berbelanja. Jadi, tidak hairanlah seorang artis muda seperti Ballerini akan mempamerkan gayanya dengan cara yang unik, dengan pasti membawa kepada hubungan dengan rumah fesyen yang besar.

“Salah satu daripada kenyataan [fesyen] kami setakat ini adalah bodysuit merah jambu oleh The Blonds yang dia pakai pada ACM tahun lepas,” Roser, yang berpusat di Nashville, memberitahu InStyle. “Ia menyeronokkan, fleksibel, dan mencerminkan lagu itu dengan baik.”

BERKAITAN: Semua Kaedah Fesyen Meghan Markle Harus Ikut Apabila Dia Bergabung dengan Keluarga Diraja British

Kelsea ACM
Ethan Miller

Bodysuit, yang direka oleh jenama yang terkenal dengan paku, rantai, dan ton bergemerlapan, diperbuat dari rami lamle dan dihiasi dengan ribuan potongan laser dan cincin berlian berbentuk bintang dan kristal. Ia mengambil masa kira-kira enam minggu untuk dicipta. Lebih sedikit Britney atau Christina daripada Reba atau Trisha.

Tetapi ini hanyalah permulaan transformasi Sartorial Ballerini. Tangkai tangki dan seluar jeans atau pakaian yang ringkas, sekali lagi menjadi staple penyanyi negara. Sekarang, Ballerini dan Roser sedang bersiap untuk lawatan ke album barunya, Unapologetically, dan sebahagian besar kerja ialah almari pakaian.

siapa yang mengatakan oren adalah merah jambu baru itu terganggu dengan serius �� // cc: @ristaroser

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kelsea Ballerini (@kelseaballerini) pada

Ini menandakan lawatan pertama di mana penyanyi / penulis lagu akan membuat perubahan pakaian berganda-empat, untuk memperlihatkan Ballerini yang lebih seksi dan seksi. “Kami biasanya menggunakan banyak warna, jadi bermain dengan wajah yang gelap, pasti akan menjadi sesuatu yang saya suka mencuba,” kata Roser..

“Semasa dia melepasi setiap peringkat dalam persembahan, kami mahu gayanya mencerminkannya,” Roser berterusan. “[Untuk tur] kita mula gelap dengan Nicole Miller hitam, gelang jahitan, diikuti oleh Shock custom dan Awww jubah yang dihiasi dengan semua lagu album.”

BERKAITAN: Trik ke Body Bikini Amazing Sharon Stone

malam satu // �� @shearerphoto

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kelsea Ballerini (@kelseaballerini) pada

“Sebagai Kelsea terus berkembang sebagai seorang artis dan seorang wanita, gayanya sentiasa berubah dan berkembang. Dia boleh menarik pelbagai jenis penampilan yang berbeza dari yang selesa dan sejuk apabila dia tidak bertugas untuk ultra-glam pada acara permaidani merah, “kata Roser..

Kes pada titik: Apabila Ballerini memakai kustom Michael Kors di Anugerah CMA 2017. “Dia boleh menjadi selesa dalam kemeja-T ketika dia sedang berada di atas pentas dalam bodysuit sequin.” Setelah melihat penyanyi itu dalam warna lembut dan bentuk feminin di permaidani selepas permaidani merah, itu adalah Momen Fesyen.

“Ralph dan Russo gowns dan apa saja Versace,” kata Roser tentang matlamat fesyen masa depan mereka. “Kedua-dua reka bentuk mereka sesuai untuk gaya Kelsea, saya suka bahawa Versace tahu bagaimana untuk memuji dan memeluk bentuk wanita tanpa memperlihatkan kulit yang berlebihan. Mereka tidak menghilangkan warna dan cetakan tanpa pergi ke laut – dan tidak pernah berpuas hati. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 + = 54

map