Kemas Kini: Lihat Pertama pada Cara Rambut Baru Cara Delevingne

Semalam, Cara Delevingne telah semua orang meyakinkan dia mencukur kepalanya selepas dia memaparkan gambar kunci pastelnya yang terletak di lantai. Model yang berpaling-aktris sebelum ini berkata dia akan memotong rambutnya untuk peranan filem seterusnya, dan hari itu akhirnya di sini. Setelah meninggalkan kami dengan penuh ketegangan sepanjang hari pada hari Jumaat, Delevingne akhirnya mendedahkan yang baru ‘lakukan: potong pastel pastel!

Pemain berusia 24 tahun itu Kota Kertas bintang sedang mengerjakan filem yang akan datang Kehidupan dalam setahun, di mana dia memainkan wanita muda yang mati akibat kanser. Dalam temu bual dengan USA Today bulan lepas, Delevingne menjelaskan dia akhirnya akan mencukur kepalanya untuk bahagian itu, jadi dia telah berseronok dengan penampilannya dalam interim.

VIDEO: 10 daripada Cara Instagram Terbaik Cara Delevingne

 

Walaupun dia tidak mendapat jumlah keseluruhan, Delevingne pergi lebih pendek dengan kuncinya semalam. Dia mendedahkan potongan peka merah jambu pastel baru dengan selfie Instagram, di mana dia memakai bandana hitam sebagai ikat kepala, serta gelas dan anting emas.

Saya akan datang untuk anda @lifeinayearmovie

Satu jawatan yang dikongsi oleh Cara Delevingne (@caradelevingne) pada

Pelakon itu juga memberi peminat pukulan tindakan rambut barunya, menyiarkan video dirinya memecah papan dengan telapak tangannya. Kami tidak mahu huru-hara dengannya!

Terima kasih banyak @ martialsmarts.toronto kerana menunjukkan saya bagaimana untuk melindungi diri @ puma #doyou

Satu jawatan yang dikongsi oleh Cara Delevingne (@caradelevingne) pada

Delevingne bukanlah satu-satunya bintang untuk memilih pemotongan supershort musim ini. Hujung minggu lalu, Zoë Kravitz memulakan gaya rambut yang sama, dan Katy Perry juga telah memotong kunci lama dalam beberapa minggu kebelakangan ini.

BERKAITAN: Katy Perry Hanya Mempunyai Haircut Terkecilnya Namun

Pakej pixie pasti mengejar, dan kami pasti tidak gila mengenainya!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 + = 88

map