Kembar Celine Dion yang berusia 7 tahun kelihatan begitu berkembang di dalam gambar baru ini yang langka

Masa pasti tidak terbang! Cintailah Celine Dion. Penyanyi dua anak kembar itu Eddy dan Nelson Angelil berpaling tujuh minggu ini, dan Dion tidak boleh percaya betapa cepatnya mereka membesar.

“Tidak percaya anda sudah berusia tujuh tahun,” tulisnya di Instagram. “Masa berlalu! Selamat hari jadi, saya suka! Saya bangga dengan semua anak lelaki saya!”

TK
Celine Dion / Instagram

Di dalam gambar itu, Dion dan anak-anaknya menyalurkan gaya tandatangan Michael Jackson yang kelihatan hitam dan putih, dan kita tidak boleh memikirkan getup hari jadi yang lebih baik untuk menjadi jujur. Walaupun Jackson meninggal dunia setahun sebelum kelahiran kembar, antara kasut tarian yang berkilat dan topi putih Dion, keluarganya pasti menarik perhatian MJ.

Eddy dan bro besar Nelson René-Charles Angelil, 16, juga menyertai keseronokan dengan menghantar lebih banyak tembakan tindakan keluarga bahagia.

�� @denisetruscello #denisetruscello • #REPOST @celinedion (Facebook, Instagram) “Déjà 7 ans, je n’arrive pas à le croire … Comme le temps passe vite! Bonne fête, mes amours! Saya akan memberitahu anda tentang 3 garansi! – Maman xx … // Tidak percaya anda sudah berusia 7 tahun … Masa lalat! Selamat ulang tahun, suka saya! Saya sangat bangga dengan semua anak lelaki saya! Mom xx … “• #eddyandnelson #eddyangelil #nelsonangelil

Satu jawatan yang dikongsi oleh René-Charles Angélil (@rcangelil) pada

RELATED: Stylist Celine Dion Mengenai Seni Berpakaian Ekstra

Bolehkah anda percaya bahawa mereka bukan bayi lagi seperti dalam gambar di bawah?

TK
Ethan Miller / Getty

Digambarkan dengan mereka dan Mama adalah suami terakhir Dion René Angélil, yang meninggal dunia pada Januari 2016 berikutan pertempuran dengan kanser.

Adalah baik untuk melihat bahawa keluarga itu berjalan dengan baik selepas kehilangan. Selamat ulang tahun ketujuh kepada Eddy dan Nelson.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map