Kempen Barang Kemas Louis Vuitton Michelle Williams Di Sini-Dan Ia Cantik

Tinjauan pertama Michelle Williams sebagai wajah perhiasan baru Louis Vuitton adalah di sini, dan ia membuktikan lagi bahawa pelakon itu semua jenis halus.

Pada hari Rabu, rumah fesyen mengeluarkan imej muse dari kempen itu. daripada jurugambar fesyen yang terkenal Patrick Demarchelier, Williams tersenyum dengan sungguh-sungguh sambil memandang ke arah jarak dan potongan model dari koleksi barang kemas Blossom BB. The Manchester oleh Laut bintang menunjukkan kalung emas mawar yang dihiasi dengan loket bunga putih serta pelbagai gelang halus yang mempamerkan reka bentuk yang serupa yang menjadi penghormatan kepada bunga Monogram Vuitton.

“Saya suka koleksi yang menyeronokkan dan berwarna-warni ini, dengan daya tarikan dan keasliannya. Ia adalah klasik dan elegan pada masa yang sama,” kata ibu dari seorang pelawat dalam kenyataan.

VIDEO: 9 Times Michelle Williams dan Sibuk Philips Telah Sasaran BFF

 

Menurut jenama itu, barisan Blossom BB baru “datang dalam format miniatur dan berani, warna yang tidak dijangka penuh dengan kesegaran, keseronokan lembut dan bersorak.”

Michelle Williams Louis Vuitton - Embed
Kesopanan

BERKAITAN: Michelle Williams Adakah Paris Reimagined dalam Kempen Spring 2017 Louis Vuitton

Kami tidak sabar untuk melihat kepingan apabila kempen yang menakjubkan secara rasminya debut di majalah pada bulan Februari.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 + = 61

map