Kempen Baru John Hardy Akan Memberikan Anda Goosebumps

Flip melalui majalah dan ceritakan apa kempen iklan yang paling anda ingini. Adakah ini yang menyerlahkan sesuatu yang anda mahu beli? Satu yang memaparkan selebriti kegemaran anda? Atau, adakah ia yang membuat anda rasa sesuatu. Bagaimana dengan ketiga-tiga mereka?

Itulah trifecta John Hardy yang memukul dengan kempen baru mereka, tepat bernama Dibuat untuk Legenda, yang menampilkan Julianne Moore dan Adwoa Aboah.

“Wanita-wanita legenda dalam sejarah telah memeluk perhiasan sebagai manifestasi luar kuasa dalaman mereka,” kata John Hardy CEO Robert Hanson kepada InStyle.com. “Dibuat untuk Legenda bercakap kepada dualitas kekuasaan dan rahmat ini, sifat-sifat yang diwujudkan oleh Julianne Moore dan Adwoa Aboah dan penting bagi perhiasan buatan tangan kita “.

John Hardy - Embed - Julianne Moore
Luis Ruiz / Courtesy John Hardy

Apa yang anda perlu lakukan ialah melihat wajah gambar itu dengan pantas untuk merasakan kuasa tersebut.

John Hardy - Embed - Adwoa Aboah
Luis Ruiz / Courtesy John Hardy

Moore dan Aboah memakai kepingan dari Rangkaian Klasik, Rantaian Moden, dan koleksi Naga (yang juga beberapa bahagian pertama yang direka oleh pengarah kreatif Hollie Bonneville Barden). Gelang rantaian yang boleh diterbalikkan, penjaja dan gegelung arca, dan semua klasik yang bercampur-campur kelihatan seperti perisai sebagai aksesori pada pelakon dan model.

Bercenderah untuk jenama perhiasan, Moore memberitahu InStyle.com: “Saya tertarik dengan menghiasi persekitaran kita dan diri kita sendiri. Ia menarik kerana ia bukan keperluan manusia dan kita terus menghiasi persekitaran kita dan menghiasi badan kita dengan pakaian dan barang kemas. Ia satu cara untuk menyatakan siapa kita. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

35 − = 34

map