Kempen Iklan Global Pertama yang Pernah Lululemon Adalah Semua Tentang Yoga

Kempen iklan adalah antara inisiatif yang dihadapi pelanggan yang lebih besar. Mereka membawa pelanggan lebih dekat dengan etos syarikat, serta menyatakan pandangan mereka untuk musim. Lululemon adalah salah satu jenama gaya hidup terbesar di dunia dan menghubungkan minda yang diilhamkan oleh atlet dengan pencinta sukan dan latihan di seluruh dunia. Seterusnya untuk jenama adalah salah satu usaha terbesar mereka untuk tarikh: pertama mereka-pernah kempen iklan global.

Ditembak seluruh dunia di Beijing, London, Los Angeles, Mexico City, New York City dan Vancouver, imej itu dicipta dengan kerjasama agensi kreatif global Naib, Virtue Worldwide. Lululemon sentiasa mempunyai jenis pendekatan akar umbi untuk pemasaran – ciri aplikasi jenama dan gambar dari duta mereka, rakan kongsi kedai, dan komuniti memimpin misalnya – dengan itu, kempen ini merupakan kemunculan segala yang mereka lakukan setakat ini.

Apabila Lululemon bermula sebagai jenama hampir dua dekad yang lalu, mereka menyusun yoga dan prinsipnya ke dalam asas mereka. Oleh itu, ia sesuai untuk memanggil kempen, “Ini Yoga.” “Ia memperkenalkan amalan-amalan ini ke dunia melalui subjek yang unik, yang melaksanakan piawaian tersebut dalam kehidupan mereka dari tikar, dengan meditasi, penemuan diri, tanpa kekerasan, kepercayaan, dan banyak lagi.

maddie lead 01
Kesopanan Lululemon

Beberapa orang yang luar biasa dipamerkan termasuk surfer profesional Maddie Peterson (di atas), pingat emas Olimpik tiga kali Kerri Walsh Jennings (di bawah), Pengajar Seni Capoeira dan Duta Lululemon Jian Pablico, dan rapper Grime yang berpusat di London P Money.

Kerry
Kesopanan Lululemon

BERKAITAN: Lululemon’s New High-Impact Sports Bra Akan Mengubah Cara Anda Bekerja

Seolah-olah anda memerlukan lebih banyak alasan untuk membeli produk Lululemon! Kami juga mencadangkan mengikuti jenama di Instagram, untuk semua inspirasi yang anda perlukan untuk mengendalikan musim bunga ini. Lihat imej dari kempen baru:

Jian Pablico

Jian
Kesopanan Lululemon

Beijing punk band drummer Atom

BEIJING PUNK BAND DRUMMER ATOM
Kesopanan Lululemon

Artis CJ Hendry

CJ
Kesopanan Lululemon

 

 

Tonton mereka dalam tindakan dalam video di atas. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 2 =

map