Kempen Zuckander Derek dan Hansel Front Baru Valentino

Bukan sahaja Zoolander bintang-bintang Ben Stiller dan Owen Wilson menyerang catwalk pada kejatuhan Valentino musim luruh 2015, tetapi kini bintang depan dan pusat dalam kempen terbaru rumah fesyen itu.

Menyiarkan watak-watak pada skrin mereka Derek dan Hansel, pasangan itu melepaskan kemarahan dalam siri baru imej yang digelar “Pulangan Derek dan Hansel.” Dalam gambar, pelakon-berpaling-model memakai ensemble dari koleksi spring / musim panas 2015 label dan berpose bersama model Xiao Wen Ju dan Tilda Lindstam di hadapan Menara Eiffel. Dan bahagian yang terbaik? Banyak benar-benar, benar-benar, sepasang mencari yang baik tanda tangan membuat penampilan, termasuk Derek Zoolander’s Blue Steel, Magnum, dan Le Tigre.

BERKAITAN: Ben Stiller dan Owen Wilson Saluran Saluran Zoolander Mereka Di Valentino Runway

Zoolander 2 mungkin tidak melanda teater sehingga 2016, tetapi ini adalah satu kemunculan semula yang kita sudah tidak dapat mendapatkan cukup.

Lihat lebih banyak imej kempen di bawah.

Zoolander Valentino Campaign
Facebook / Valentino
Zoolander Valentino Campaign
Facebook / Valentino

BERKAITAN: Ben Stiller Talks Mengenai Minggu Fesyen Paris Derek Zoolander Cameo

Zoolander Valentino Campaign
Facebook / Valentino

FOTOS: Rupa Kegemaran Kami dari Landasan Valentino F / W 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 1 =

map