Kenapa Alison Brie Adalah “Jadi Suka” Dia Adakah Adegan Nude untuk GLOW

Alison Brie telah berada di mata awam selama sepuluh tahun sekarang-pada mulanya menarik perhatian dengan peranannya yang berulang Lelaki Mad, kemudiannya datang dengan dirinya sendiri dengan bahagian utama dalam Komuniti, kemudian memberi suaranya kepada siri animasi Netflix Bojack Horseman.

Walaupun kemajuan kerjayanya pantas, ada sesuatu yang difikirkan orang asli L.A. yang berusia 34 tahun yang tidak pernah dia lakukan untuk pekerjaannya: kebogelan.

Alison Brie
Vincent Sandoval / Getty Images

Oleh itu, apabila ia datang untuk uji bakat untuk peranan utama dalam drama ‘Netflix’ 80s-set BERSINAR, dia terpaksa memikirkan semula kedudukannya.

“Sangat awal dalam uji bakat ia adalah satu kes,” Jangan datang lagi untuk pemeriksaan melainkan jika anda selesa dengan kebogelan, kerana ia adalah sebahagian daripada persembahan, “kata Brie kepada Net-a-Porter’s Edit. “Ia adalah pemecah perjanjian, pasti,” kata beliau. “Pada masa itu, saya hanya mahu menjadi persembahan sehingga saya tidak peduli.”

Menurut Brie, pendiriannya berubah apabila dia menyedari bahawa kebogelan pada siri itu tidak bersalah atau tidak terlalu seksual.

“Adalah penting bahawa persembahan itu menjadi gambaran hidup yang realistik dalam cara orang hidup dan cara mereka melakukan hubungan seks,” Alison berkongsi. “Dan juga pertunjukan kami mengenai setiap aspek badan wanita, dan wanita tidak malu dengan tubuh mereka. Kami tidak ditembak dengan cara yang melampaui seksual kita, atau mengeksploitasi kita. Saya mendapati ia sangat membebaskan dan memberi kuasa, dan saya sangat gembira kerana saya melakukannya. “

Malah, ia bukan hanya perasaannya terhadap kebogelan skrin yang berubah. Brie mengatakan perasaannya terhadap tubuhnya pada umumnya telah dipengaruhi oleh rutin kecergasan yang sengit dia dan pelakonnya diikuti.

BERKAITAN: Dave Franco pada Bekerja dengan Kakaknya dalam The Artis Bencana-Dan Masa Itu Alison Brie Berjalan di atas James Naked

“Ia benar-benar mengubah cara saya merasakan badan saya. Ia merasakan begitu kuat dan menarik, dan ia membuktikan bahawa kita mampu lebih banyak daripada yang kita harapkan. BERSINAR adalah pertunjukan yang positif pada badan; semua wanita di atasnya berasa sangat selesa di dalam badan mereka, dan itu adalah satu perkara yang sihat untuk dikelilingi. “

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − = 44

map