Kenapa Anda Harus Bertukar Losyen Tubuh untuk Sembur Minyak Kering

Dalam bulan-bulan musim panas yang kering, menghidrat kulit anda adalah suatu keharusan, tetapi badan cremes dan losyen yang anda gunakan semasa musim sejuk boleh sedikit terlalu berat untuk peningkatan kelembapan panas dan puncak. Penyelesaian? Ambil semburan minyak kering.

Dengan senarai bahan yang lebih pendek daripada serum badan yang kuat, minyak kering menyampaikan kelembapan yang sama sebagai losyen kegemaran anda, tanpa berat tambahan. Satu saiz sesuai dengan semua versi seperti Alberto VO5 ($ 5; walgreens.com) atau Carita Fluide De Beaute ($ 69; dermstore.com) adalah titik permulaan yang baik jika anda baru untuk kegunaan minyak, tetapi kami juga mencintai minyak Flowerbomb Viktor & Rolf ($ 65; nordstrom.com) pada hari-hari yang kami ingin menggantikan wangian kami, dan versi yang dicadangkan Michael Kors ($ 60; sephora.com) untuk memancarkan cahaya musim panas kami.

BERKAITAN: Sekiranya Anda Menggunakan Serum Badan?

Untuk membuat sebahagian besar ramuan berkhasiat, kami mengesyorkan menggunakan minyak kering anda selepas mandi, apabila kulit anda masih lembap dan dapat mengekalkan jumlah kelembapan yang cukup. Mist dengan tudung ringan di atas lengan, kakinya, dan di mana sahaja yang boleh menggunakan sedikit cinta tambahan, kemudian gunakan tangan anda untuk bekerja di dalam minyak. Bimbang bahawa formula semburan akan meninggalkan lantai anda terlalu licin? Angkat Nectar Kelapa India Pacifica ($ 18; ulta.com), yang dilengkapi dengan topi rollerball untuk aplikasi yang lebih terkawal. 

PHOTOS: Produk Penjagaan Badan Terbaik pada tahun 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 + = 88

map