Kenapa Anda Harus Memiliki Lean Closet (Dan Bagaimana Mendapatkan Satu)

Walaupun Alam Semulajadi mungkin anda rasa sebaliknya, musim bunga adalah tepat di sudut. (Sehingga hari ini, hanya 45 hari untuk pergi!) Perubahan musim sering bermaksud menumpahkan beberapa pakaian dari almari anda untuk membuat penampilan baru, tetapi berapa kerap anda melakukan tugas ini dan berfikir, “Mengapa saya membeli ini? “

Jika anda sudah bersedia benar-benar buat beberapa perubahan pada almari pakaian anda, Shilpa Shah (gambar, kiri) dan Karla Gallardo (kanan) tapak membeli-belah Cuyana di sini untuk membantu. Misi syarikat mereka adalah untuk mendapatkan orang-orang untuk membeli “perkara yang lebih sedikit,” dan dengan itu, para pengasas bersama melancarkan pergerakan Lean Closet yang pertama pada awal tahun ini, yang menunjukkan kepada para pelanggan cara mengedit dan menambah almari pakaian mereka supaya ia hanya dipenuhi dengan kepingan yang mereka suka. Walaupun begitu, “ia bukan mengenai minimalisme,” kata Shah. “Ini mengenai membangunkan almari pakaian yang anda pakai segala-galanya. Jika anda ingin membelanjakan $ 1,500 pada sepasang kasut yang anda akan suka dan membuat anda berasa yakin, dengan segala cara teruskan!”

Jadi apa yang kelihatan seperti Lean Closet? Shah berkata semua orang akan kelihatan berbeza kerana ia benar-benar mengenai memupuk kepingan yang dibuat anda rasa yakin. Dengan upacara tahunan pembersihan musim bunga yang mendekati, ketahui bagaimana anda boleh memulakan pada Lean Closet anda sendiri dengan tips ini dari Gallardo dan Shah (tambah, ketahui bagaimana anda boleh mendapat kredit di laman Cuyana dengan mengikuti mereka).

Memahami gaya peribadi anda. Adakah anda bersedia? Rocker chic? Trendy? Gabungan semua ketiga? Langkah pertama adalah untuk mengetahui apa yang membuatkan gaya anda unik anda dan memohon mindset kepada produk yang anda miliki, dan menentukan apa yang hilang, kata Shah.

Pilih keperluan anda. “Keperluan anda adalah asas untuk apa-apa gaya,” kata Gallardo. Tetapi ia bukan sahaja mengenai gaya – ia juga mengenai jenis badan. “(Dalam siri ini) kita menyentuh semua aspek tentang bagaimana untuk belajar tentang apa yang sesuai dengan anda sebagai seseorang dan gaya yang anda miliki.” (Lihat apa InStyleEditor fesyen kanan senior Violet Gaynor terpaksa berkata mengenai subjek itu!)

Beli potongan yang memberitahu kedaiy. “Kami melihat begitu ramai wanita yang membeli produk yang mereka tidak suka, dan produk itu hanya memerlukan ruang,” kata Shah. “Falsafah keseluruhan kami adalah berdasarkan kepada pembelian potongan-potongan yang akan anda pakai dan mengembangkan cerita dan konteks untuk kegunaannya.” Ini bermakna benar-benar meneliti persekitaran yang biasanya anda beroperasi dalam: Apa rupa kehidupan profesional anda? Apa rupa kehidupan peribadi anda? Apa jenis barang yang anda pakai apabila anda berpakaian? “Berfikir dalam kategori itu,” kata Shah. “Apa yang membuatkan awak berasa seperti yang terbaik dan membangunkan satu set prinsip untuk mereka.”

Dermakan keping yang tidak lagi bercakap dengan anda (dan dapatkan kredit ke arah keping yang dilakukan). Dalam siri Lean Closet mereka, Cuyana mahu anda menghantar mereka artikel pakaian yang anda benar-benar mempunyai banyak rasa bersalah di sekitar-yang anda menghabiskan banyak wang, atau yang masih mempunyai tag pada mereka-kerana mereka akan hadiah ia kepada orang lain. “Kami akan mendermakan mereka kepada orang yang benar-benar memerlukannya,” kata Shah sambil menambah bahawa anda akan melihat di mana artikel anda telah hilang dan apa manfaat dan impak yang dibuatnya.

Seolah-olah itu tidak cukup memuaskan, anda juga akan mendapat kredit di Cuyana untuk perbuatan baik anda. Kata Shah, “Lebih-lebih lagi untuk membantu wanita mengambil langkah pertama untuk menumpahkan beberapa keping terakhir yang tergantung di dalam almari yang mereka tidak pernah dipakai tetapi ada sebab tertentu merasa terikat.”

Untuk maklumat lanjut, lawati cuyana.com/leancloset-series dan periksa pembungkusan kami dari 50 tip gaya terbaik sepanjang masa.

LEBIH: • Lihat Essentials pengasas Cuyana Co • Memenuhi Perintis Wanita Lebih Bergaya • Masuk Di dalam Kim Kardashian’s Closet

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 22 = 30

map