Kenapa Anda Harus Tonton Walk Berbintang Joseph Gordon-Levitt

Sudah tiba masanya untuk mendapat tinggi di filem … dengan cara visual. Luangkan 110 kisah dan 1,362 kaki ke bahagian atas Pusat Dagangan Dunia untuk menghidupkan semula jalan ketat Philippe Petit yang terkenal pada tahun 1974, ketika ahli angkasa Perancis memecah masuk ke bangunan sebelum mereka dibuka secara rasmi, mengepung dawai tinggi di antara Twin Towers dan berlumba di antara mereka. Berjalan, keluar Jumaat, 2 Oktober mengikuti kisah sebenar Petit, yang dimainkan oleh Joseph Gordon-Levitt, yang berusaha melengkapkan kudeta terbesar dalam hidupnya, dan rakan-rakan yang sangat lucu dan bermanfaat yang dia ambil sepanjang perjalanan untuk membantu dia mencapai impiannya.

Pengarah Robert Zemeckis daripada Cast Away, Forrest Gump, dan Kembali ke masa depan kemasyhuran memulakan kerjayanya di Premiere Jaeger-LeCoultre- dan Fiji Water yang ditaja semasa Festival Filem New York pada hujung minggu, bersama dengan pelakonnya, Gordon-Levitt, Charlotte Le Bon, Steve Valentine, James Badge Dale, dan Ben Schwartz. Kami telah menghadiri, dan ia merupakan persembahan yang ideal untuk debut seperti kisah New York. Berjalan menangkap intipati seseorang yang datang ke Amerika dengan mimpi, dan lebih ketara, menawarkan pemandangan nostalgia pada kekuatan Menara Berkembar. Dalam filem ini, mereka adalah watak sendiri. Kami mendengar bunyi gumpalan ketika Towers mula-mula melihat dan mengendus di hujung filem apabila kamera menyentuh ke kaki langit Manhattan sebelum 9/11. Ia agak emosional.

Charlotte Le Bon and Joseph Gordon-Levitt
Robin Marchant / Getty Images

BERKAITAN: Joseph Gordon-Levitt Akan Bintang Tetamu pada Projek Mindy

Walaupun pemandangan Towers luar biasa, apa yang paling mendebarkan tentang filem itu adalah keseronokan menontonnya. Filem ini telah dipuji untuk kesan visualnya, sebahagiannya untuk mencipta Menara Berkembar yang dikasihi dan sebahagiannya untuk mewujudkan kedalaman realistik sedemikian dalam adegan “The Walk” yang merasakan seperti anda betul-betul di sebelah Petit kerana dia mengambil satu kaki dari bangunan dan meletakkannya ke kabelnya yang lemah. Malah, terasa begitu nyata bahawa ia dilaporkan orang mendapat vertigo di teater daripada hanya menontonnya. Ia adalah salah satu daripada filem-filem yang perlu anda lihat di teater-3D dan Imax memaksimumkan keamatan pengalaman. Kami melihatnya dalam 3D dan kami meninggalkan pemikiran teater.

Dalam dokumentari 2008 mengenai berjalan kaki yang sama dengan wayar tinggi, Man on Wire, Petit berkata, “hidup harus hidup di tepi.” Berjalan mengambil idea itu ke peringkat seterusnya. Walaupun anda tidak pernah berjalan kaki seperti orang Perancis, filem ini berfungsi sebagai peringatan untuk mengikuti impian anda dan mempercayai kemungkinan hidup. Warisan Petit, seperti yang terbukti dalam filem, adalah bahawa kadang-kadang semua yang diperlukan untuk merasa hidup adalah langkah ke arah yang baru.

Tonton treler untuk Berjalan di bawah.

 

 

RELATED: Watch Joseph Gordon-Levvitt Menyanyi Rihanna dalam Kuartet Barbershop dengan Jimmy Fallon

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

87 − 81 =

map