Kenapa Anda Mendapatkan Pengilat Kimia Bulan Ini

Jika anda telah menyerah pada resolusi Tahun Baru anda untuk memukul gim yang lebih bersahaja (bersalah seperti yang dikenakan, dan lima hari pada itu), anda masih boleh mengira memperbaiki keadaan kulit anda di kalangan senarai, dan sekarang ini masa utama untuk melakukannya. Menurut ahli estetika selebriti Renée Rouleau, Januari adalah bulan yang sempurna daripada semua 12 untuk mendapatkan rawatan kulit kimia jika anda bersemangat untuk bersaing secara serentak dan menendang 2016 ke permulaan yang menyala. “Bulan Januari adalah bulan untuk melihat pigmentasi sebenar kulit anda dan betapa mendalam perubahan warna sebenarnya sejak anda beberapa bulan keluar dari matahari, dan mana-mana pigmentasi yang disebabkan musim panas akan pudar,” jelasnya. “Panas adalah masalah sebenar untuk melancarkan sel-sel melanin dan menjengkelkan kulit, jadi gagasannya ialah apabila anda berada di bawah matahari dan panas, kulit anda akan menjadi kurang meradang dan anda tidak perlu terus memerangi pigmentasi kulit direka untuk mengurangkan. “

BERKAITAN: Segala-galanya yang perlu anda ketahui tentang mendapatkan kulit kimia

Sudah tentu, anda akan ingin bercakap dengan seorang profesional untuk menimbang pilihan anda sejauh apa jenis kulit untuk mendapatkan-lihat panduan komprehensif kami yang menggariskan semua yang anda perlu tahu tentang rawatan-dan selepas itu, melembapkan secara religius dan menentang dorongan untuk duduk lama dalam mandi sauna atau wap. Jika pemikiran pengupas kimia adalah satu intimidasi, tetapi anda masih ingin mencapai hasil yang sama, mencari rumus di rumah yang lebih ringan. Kami terobsesi dengan Rouleau sendiri Triple Berry Smoothing Peel ($ 87; reneerouleau.com), serta Caudalie Glycolic Peel ($ 39; nordstrom.com).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

22 + = 28

map