Kenapa Anda Perlu Yayasan Candleglow Laura Mercier dalam Hidup Anda

Bagaimanakah saya suka Yayasan Laura Mercier Candleglow? Biarkan saya mengira cara. Kulit saya super-temperamental dan saya pecah seperti saya masih 15, jadi untuk membuat (baca: benar-benar palsu) kulit yang cerah, saya perlu melakukan ritual rumit ini yang melibatkan lapisan penyapu di bawah asas, kemudian semuanya terlepas dengan serbuk reflektif cahaya. Pasti, ia berfungsi dengan baik, tetapi saya tidak dapat membantu tetapi tertanya-tanya jika pelbagai lapisan mempunyai kesan ke atas cara kulit saya bertindak. Amaran spoiler: Mereka adalah, dan saya perlu menyambung semula perkara dengan cara yang besar. Seolah-olah nasib, Yayasan Lembut Lembut Lembut Laura Mercier ($ 48; nordstrom.com) melintasi meja saya, dan saya tidak mahu mendahului diri saya di sini, tetapi saya fikir saya telah menemui.

BERKAITAN: Yayasan Jepun yang Memberi Anda Tanpa Perihat Makeup

Saya sentiasa bergurau bahawa saya sentiasa kelihatan lebih baik dalam tetapan cahaya yang lebih rendah, yang mana teman lelaki saya sentiasa suka, diam, tetapi sebahagiannya benar. Semua orang kelihatan lebih baik di bawah tudung cahaya lilin-kulit anda kelihatan lebih hangat, dan semuanya kelihatan sedikit lebih lembut. Laura Mercier mengambil konsep ini dan botol itu, menggunakan mika mutiara halus untuk mencerminkan kesannya. Pada mulanya, saya ragu-ragu dengan pemikiran yayasan yang dipenuhi sinar, tetapi penamat itu halus, dan melontarkan lebih ke arah cahaya yang sihat daripada penipuan berlebihan. Formula ini sangat ringan dan cecair, jadi anda boleh melakukan satu atau dua pam untuk tekstur semata-mata, dan membinanya perlahan-lahan. Secara peribadi, saya akan mulakan dengan satu lapisan, kemudian kerjakan produk tambahan di kawasan tertentu yang memerlukan sedikit liputan sedikit demi sedikit. Mungkin disebabkan oleh penyerapan air yang telah disucikan, kulit saya sebenarnya telah tenang dari sekejap emosi, jadi pastinya tidak sukar untuk melukis puitis. Saya sayang kamu, Yayasan Candleglow. Saya suka anda ke tahap keperluan setiap hari yang paling tenang, dengan cahaya matahari dan cahaya lilin-yang saya lihat hebat dalam, FYI.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 40 = 49

map