Kenapa “Edgy” Show Complications Adalah Must-Watch, Menurut Bintang Beth Riesgraf

Pada skala intensiti, Komplikasi adalah di luar carta. Drama baru, yang menjadi perdana misi malam ini di Amerika Syarikat, membintangi Jason O’Mara sebagai doktor ER yang menyelamatkan nyawa lelaki muda dengan campur tangan dalam penangkapan pemanduan. Apabila watak O’Mara, Dr. John Ellison, mendapati bahawa ayah lelaki itu adalah tuan dadah yang dipenjarakan, perkara-perkara itu meningkat dengan cepat-dan dia mendapati dirinya berada di tengah-tengah perang geng ketika menangani masalah keluarganya sendiri di depan rumah, iaitu dengan isteri peguamnya Samantha, dimainkan oleh Leverage bintang Beth Riesgraf.

Kami baru-baru ini mengejar Riesgraf apabila dia berhenti InStylePejabat New York City, dan dia memberitahu kami mengapa anda tidak mahu terlepas pertunjukan baru. “Ia adalah pemutar halaman-dan ia benar-benar cerah,” katanya. “Saya fikir orang akan terkejut bahawa ia sangat tegang dan penuh aksi.” Satu bonus utama terima kasih kepada kelajuan pantas cerita itu? Terdapat banyak kelainan plot untuk penonton. “Anda akan melihat semua pergerakan dinamik di sekitar watak Jason kerana satu keputusan yang dibuatnya [untuk campur tangan dalam tembakan],” kata Riesgraf.

BERKAITAN: Bertemu Ruby Rose, Orange adalah Black BaruGirl Baru di Blok Sel

Walaupun siri ini bergerak pantas, keluarga Ellison pada terasnya bergelut melalui banyak detik-detik sukar dalam diri. “Hubungan sangat susah, dan anda melihat orang-orang ini bergelut dengannya,” kata Riesgraf, yang watak wataknya dengan O’Mara berada di atas batu-batu di tengah tragedi. “Pernikahan kami semacam di tempat yang kasar, karena kami kehilangan anak perempuan kami untuk kanser setahun sebelumnya. Sekarang, kami cuba kembali normal, tetapi kami masih bersedih dan hanya akan mengalami banyak perkara yang berbeza. “

Beth Riesgraf
Alex Menetap untuk InStyle.com

Kemudian, dalam sekelip mata, keluarga Ellison menghadapi pelbagai masalah baru. Selepas menyaksikan pemotretan, John ditugaskan dengan tugasan yang tinggi. “Dia diminta menjaga anak tuan dadah hidup sehingga dia keluar dari sistem penjara persekutuan, jadi dia melindungi anak lelaki di hospital,” kata Riesgraf. Tetapi menjaga keselamatan kanak-kanak yang disasarkan tidak mudah, tentu saja. “Geng terus masuk, dan mereka cuba mengambil dan membunuh anak lelaki itu.” Untungnya, Dr Ellison berjaya mendapatkan bantuan daripada seorang jururawat, yang dimainkan oleh Gossip Girl bintang Jessica Szohr. “Dia bekerjasama dengannya, dan mereka sepatutnya menghantar pesawat itu keluar untuk menyembunyikannya dan melindunginya,” kata Riesgraf.

Dan itu bermakna perubahan besar disimpan untuk Ellisons. “Kehidupan keluarga kita akan terbongkar sekali lagi, jelas, dan kita cuba untuk menangani dan menangani semua kegilaan ini sekali gus,” kata Riesgraf, wataknya masuk ke dalam mod ibu penuh ketika cuba mengembalikan semula perasaan normal untuk anaknya. “Samantha sengit dan kuat dan tenang, tetapi dia benar-benar cuba mengekalkan semua orang bersama-sama. Apabila suaminya berpusing dari kawalan, dia cuba memanfaatkan semua ini dan menjadikannya selamat. “Dan itu satu naluri semula jadi yang benar-benar difahami oleh Riesgraf. “Saya fikir kita semua boleh mengaitkannya dengan berusaha mengekalkannya dan terus hidup,” katanya. Untuk melihat drama itu terungkap, tune ke dalam perdana siri Komplikasi, malam ini pada 9 p.m. EST di Amerika Syarikat.

-Dengan laporan oleh Sharon Clott Kanter

BERKAITAN: Molly Shannon berada dalam Filem Sangat Sadar dan Tidak Boleh Bahagia Mengenai Ini

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − = 34

map