Kenapa Justin Bieber menyusahkan CitiBike dengan Hailey Baldwin?

Justin Bieber, kenapa awak meninggalkan apartmen hari ini?

Bintang pop yang baru bertarung, 24, sepatutnya memperhatikan horoskopnya. Anda lihat, Bieber, yang dilahirkan pada 1 Mac, adalah Pisces (tanda sensitif yang sering difahami), dan telah mengganggu untuk memeriksa bintang-bintang yang dirancang untuk hari ini pada 7 Ogos, dia pasti tahu hari itu telah ditakdirkan untuk menjadi dada.

Horoskopnya berbunyi: “Jika anda tidak bersuara untuk bersosial hari ini, anda tidak boleh memaksa diri anda. Biarkan semua orang tahu bahawa anda gembira di mana anda berada, walaupun ada yang tidak kelihatan seperti cara rangsangan manusia. Fikiran awak merangsang anda cukup. “

Sayangnya untuk Bieber, ada satu perkara yang memberi dia banyak rangsangan kebelakangan ini: Hailey Baldwin. Lihat, kita tidak dapat mengesahkan idea itu, tetapi salah seorang daripada mereka memutuskan bahawa hari Selasa adalah hari yang ideal untuk menunggang merentasi West Side Highway melalui CitiBike dalam cuaca 80+ darjah – sehingga ia tidak.

Ketika berpura-pura dekat, paparazzo menangkap mereka bersama-sama mengambil rehat dari perjalanan mereka, hanya untuk menyedari bahawa rehat itu tidak rehat sama sekali tetapi sebaliknya Bieber berhenti untuk membiarkan emosinya rip, untuk menunjukkan kepada Baldwin bahawa tidak seperti kebanyakan lelaki, dia sangat sensitif Pisces yang memakai hatinya pada lengannya dan tidak takut menangis. Seperti sangat sungguh-sungguh. Seperti gila. Seperti jenis yang buruk, menangis sengit anda selepas berpecah dengan teman lelaki sekolah menengah pertama anda.

Jangan percaya kita? Lihat sendiri.

Justin Bieber and Hailey Baldwin Crying - LEAD
MEGA

Dia akhirnya memutuskan untuk menarik di sisi jalan dan meletup ke dalam sobs yang sihat, berat, mendalam, tekanan. Pada dasarnya, dia semua suka, “Adakah terlambat sekarang untuk mengatakan maaf,“Dan dia semua suka,”apa maksud awak?”

Dalam semua kejujuran, walaupun, apa tidak berlaku? 

Adakah dia menipu dia? Kemalangan tergelincir dan meluncur ke bekas DM?

Adakah hari ini terlalu panas untuk mengendalikan?

Adakah dia sekali lagi memaksa dia untuk memotong misai itu?

Adakah dia sangat cinta dengan Baldwin dia tidak dapat membantu tetapi meletupkan perasaan rawak secara fizikal yang terwujud?

Mungkin mereka berpisah? Jika ya, jangan menangis kerana sudah berakhir, tersenyum kerana ia berlaku, Bieber.

Tekaan yang paling berpelajaran? Dia tidak membiarkan dia meminjam baju Versace yang sangat comel, kerana dia mahu memakainya hari ini. Kami juga menangis juga.

Lihatlah, kami berharap Bieber dan keluarganya dan rakan-rakannya dan Baldwin berbuat baik. Kami benar-benar buat! Tetapi foto-foto ini pisang.

Justin Bieber and Hailey Baldwin Crying - Slide 1
MEGA
Justin Bieber and Hailey Baldwin Crying - Slide 2
MEGA

BERKAITAN: Justin Bieber dilaporkan Tinggal Setengah Juta pada Cincin Pertunangan Hailey Baldwin

Justin Bieber and Hailey Baldwin Crying - Slide 3
MEGA

Wira sejati dari seluruh pelayaran ini, sebenarnya, adalah Baldwin, 21, yang dengan cara itu, adalah Sagittarius, dan dari bunyi horoskopnya pada 7 Ogos tidak bercadang untuk menangani drama ini sekarang.

Horoskopnya berbunyi: “Sesuatu yang berlaku daripada warna biru hari ini mungkin memberi anda sedikit ketakutan tetapi hampir serta-merta anda akan menyedari bahawa ia adalah tepat apa yang anda perlukan untuk memberi motivasi kepada anda. Anda sudah terlalu lama terlambat untuk membuat bunyi bising! “

Sekiranya “sedikit ketakutan” diterjemahkan, “apa yang saya lakukan sendiri?” Daripada yep, horoskop agak tepat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 61 = 64

map