Kenapa Kate Bosworth Akan Sentiasa Cinta Crush Blue: “Ia Di Mana Semua Bermula”

Nampaknya ia adalah “musim panas yang kejam” selama-lamanya untuk Kate Bosworth. Pelakon itu, yang bercerita kepada ketinggalan awal sebagai gadis badass surfer Anne Marie Chadwick dalam drama seminal Blue Crush, masih mempunyai tempat yang istimewa di dalam hatinya untuk filem itu-sehingga dia kerap melawat pantai-pantai indah Oahu, pulau Hawaii di mana ia ditembak, dan bertemu dengan penduduk tempatan yang bekerja dengannya dalam projek itu. “[Oahu] sangat sayang kepada saya kerana di sinilah ia bermula,” katanya InStyle pada majlis makan malam gala ulang tahun ke-110 Montblanc di Rainbow Room di N.Y.C. “Orang ramai ada keluarga saya.”

BERKAITAN: Bikini Snap Kate Bosworth Memberi Kami Utama Blue Crush Vibes

Brian Keaulana & da kine #westside

Gambar yang disiarkan oleh Kate Bosworth (@katebosworth) pada

Bosworth, segar dari pesawat dari tempat nostalgia, di mana dia menikmati percutian romantis dengan suami Michael Polish, sentiasa kagum bahawa filem itu masih memegang peminat juga. “Ia sangat memberi inspirasi kepada saya,” katanya. “Banyak ibu akan datang kepada saya dan mengatakan bahawa ia memotivasi anak perempuan mereka untuk mengambil sesuatu yang baru atau mengatasi sesuatu. Saya tidak menjangkakan bahawa ketika berusia 18 tahun,” dia berhenti sebentar, kemudian menambah, “Majoriti peranan Wanita itu kemudian menjadi teman wanita atau isteri, tetapi saya masih ingat berfikir, ‘Saya akan berjalan di kaca pecah untuk ini.’ “

BERKAITAN: Kate Bosworth Memamerkan Badan Bikini Trimnya di Romantik Liburan Hawaii

Dia pada dasarnya melakukan segala-galanya tetapi, dengan sengaja meletakkan kerangka beliau melalui satu siri latihan intensiti tinggi sehingga tujuh jam setiap hari, termasuk melayari, latihan berat badan, dan sama ada berjalan di pantai atau berlari di bawah air dengan batu, sama seperti yang tidak dapat dilupakan adegan bersama bintang Michelle Rodriguez dalam filem itu. Apabila semua itu dikatakan dan dilakukan, Bosworth telah mendapat 15 pound otot tulen yang dilaporkan. “Sehingga hari ini, mungkin peranan paling sukar yang saya alami hanya kerana fizikal,” katanya. “Di hindsight, saya tidak boleh percaya bahawa sebenarnya saya melakukan semua aksi gila!”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 − 86 =

map