Kenapa Kendall Jenner Mungkin Tidak Berjalan di Victoria Fashion Show Rahsia

Selepas Gigi dan Bella Hadid mengumumkan mereka akan berjalan di 2017 Fashion Show Rahsia Victoria, orang ramai menunggu dengan sabar untuk model model kakak kakak Kendall Jenner untuk membuat kenyataan media sosial yang sama.

Walau bagaimanapun, TMZ melaporkan bahawa kami tidak akan melihat apa-apa pengumuman dari Jenner. Menurut laman web itu, bintang media sosial tidak akan berjalan dalam pameran 2017-ataupun dia juga mengadili-dan semuanya jatuh ke dalam kontraknya dengan jenama pakaian mewah La Perla.

Walaupun dia berjalan dalam pertunjukan VS selama dua tahun berturut-turut, pertunjukan barunya sebagai wajah La Perla dilaporkan melibatkan klausa yang tidak bersaing, menjadikannya tidak dapat memodelkan jenama lingerie lain.

Detektif media sosial mengatakan bahawa jawatan Instagram terbaru Jenner adalah percubaan untuk mengesahkan tuntutan yang disebutkan di atas.

Pada hari Rabu, lelaki berusia 21 tahun itu berkongsi gambar kempennya sendiri yang bersantai di dalam tab mandi penuh bunga, dihiasi dengan pakaian lingerie La Perla. “Menulis kepada saya : naik: @laperlalingerie #LaPerla_Ambassador, “dia menggambarkan imejnya.

tulis kepada saya �� @laperlalingerie #LaPerla_Ambassador

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kendall (@kendalljenner) pada

Oleh itu, patutkah kita menafsirkannya sebagai “Saya tidak akan berjalan di Pameran Fesyen Rahsia Victoria tahun ini kerana saya mempunyai kempen baru dengan salah satu pesaing mereka”?

BERKAITAN: Kendall Jenner Strips turun ke Skivvies Lace di Taman Rahsia

VIDEO: Model-model ini Akan Berjalan di 2017 Fashion Show Rahsia Victoria

 

Hanya masa akan menentukan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

27 + = 36

map