Kenapa Kim Kardashian Beralih kepada Little Sis Kylie Jenner untuk Nasihat Ibu

Apabila Kim Kardashian dan Kanye West menyambut bayi Utara pada tahun 2013, sis kecil Kim Kylie Jenner berusia 15 tahun. Ia mungkin tidak kelihatan seperti dahulu, tetapi hanya dalam masa 5 tahun yang singkat, banyak telah berubah. 

Dengan lebih banyak masa sebagai ibu di bawah sabuk mereka, peminat mungkin mengandaikan bahawa Kim atau Kourtney (yang melahirkan anak sulung Mason pada tahun 2009) adalah ahli keluarga keluarga Kardashian, tetapi ternyata, Kylie telah menjadi mangsa untuk semua perkara bayi-walaupun mengalu-alukan Stormi hanya 5 bulan yang lalu. Siapa sangka?

Kim Kardashian and Kylie Jenner lead
Stephane Cardinale – Corbis

Kim memberitahu E! Berita ‘Scan Sibley,’ Kylie berada pada semua alat baru dan barangan bayi baru. “

Walau bagaimanapun, itu tidak bermakna ibu bapa yang lain dalam keluarga tidak dirujuk-selepas semua, empat daripada lima adik perempuan kini mempunyai anak-anak, dan saudara lelaki Rob juga mendapat seorang anak perempuan juga. “Khloé dan saya mungkin mempunyai gaya keibubapaan yang paling serupa,” kata Kim. “Dan saya biasanya akan pergi ke salah satu kawan terbaik saya Larsa Pippen kerana dia mempunyai empat anak.”

BERKAITAN: Kylie Jenner Hanya Memecahkan Hiasan Media Sosial Stormi Webster

Ikatan itu juga membawa Kim dan Kourtney lebih dekat, walaupun kedua-dua mereka telah menjadi ibu selama bertahun-tahun sekarang.

“Saya fikir kita lebih dekat sekarang kerana Kourtney dan saya, walaupun kita tidak bersetuju dengan beberapa tip keibubapaan, kita akan membincangkannya dengan teliti dan kita menghormati peraturan masing-masing, tetapi kita juga merasakan kelemahan antara satu sama lain, “Kata Kim. “Saya tahu jika Kourtney keluar dari bandar, maka anak-anak akan tidur di rumah saya dan kami akan merancang perkara-perkara yang menyeronokkan di mana anak-anak sentiasa merasa sayang. Kami sentiasa saling membantu.”

Tiga ibu dan satu model

Satu jawatan yang dikongsi oleh Khloé (@khloekardashian) pada

“Saya pasti berasa seperti kami lebih berkaitan sekarang terutamanya bahawa belakang Khloe dan kami melepak dengan semua bayi,” katanya. “Semua kanak-kanak mahu bergaul, ia hanya satu pengalaman yang berbeza sekarang.

Apa yang tidak suka tentang itu? 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 + = 82

map