Kenapa Meghan dan Harry Memperkenalkan PDA Lebih Daripada Will dan Kate

Walaupun mempunyai majlis perkahwinan dongeng terbesar di dunia, royals British cenderung mengekalkan roman mereka secara peribadi (cium pertama pengeluaran yang berat tidak dikecualikan). Peminat jarang melihat mereka memeluk atau memegang tangan, apalagi mencium-satu perbuatan sahaja yang kira-kira sama seperti melihat unicorn. Tetapi mungkin, mungkin saja, Meghan Markle dan Putera Harry akan mengubahnya.

Harry & Meghan PDA embed 2
WPA Pool / Getty Images

Pengantin baru tidak dapat membantu tetapi mendapat sambutan di khalayak ramai, dan sementara PDA mereka jauh dari populariti ramai yang mengambil alih Hollywood, ia masih terlalu manis.

Meghan dan Harry tidak malu-malu untuk menunjukkan kasih sayang di khalayak ramai, sama ada tangan atau sentuhan tangan, dan ia menandakan perbezaan antara mereka dan rakan-rakan mereka yang lain. Walaupun tidak ada peraturan rasmi mengenai pegangan tangan, Putera William dan Kate Middleton cenderung memilih untuk tidak berbuat demikian.

Harry & Meghan PDA embed 1
Karwai Tang / Getty Images

“Kami tidak perlu melihat terlalu banyak-mereka mempunyai kehidupan peribadi mereka sendiri,” kata tukang sulap William dan Harry, Grant Harrold Masa awal tahun ini.

BERKAITAN: Meghan Markle Kembali dalam Black untuk Kali Pertama Sejak Pernikahan Diraja

Mungkin terdapat juga peraturan yang tidak diketahui oleh orang awam bahawa William harus mengikuti sebagai kedua dalam barisan takhta, tetapi yang Harry dapat melintas.

Meghan Markle and Prince Harry PDA embed 5
Jeff Spicer

“Putera William pada suatu hari menjadi raja,” jelas Harrold. “Terdapat peraturan yang sangat ketat di sekelilingnya, William dan Kate mempunyai rasa moden, tetapi masih melakukan perkara-perkara dengan buku itu.”

Jelas sekali, Duke dan Duchess of Sussex mempunyai keutamaan yang berbeza, walaupun pada acara yang lebih formal seperti Centenary Selasa Angkatan Udara Diraja, di mana mereka mempamerkan beberapa PDA halus. 

Harry & Meghan PDA embed 4
TOLGA AKMEN / Getty Images

Sudah tentu, mereka juga merasakan cinta di Ireland. 

The Duke And Duchess Of Sussex Visit Ireland
Kolam / Samir Hussein / Getty Images
The Duke And Duchess Of Sussex Visit Ireland
Samir Hussein / Getty Images

BERKAITAN: Pakaian Pale Blue Alexander McQueen dari Kate Middleton Adalah Salinan Karbon Perhatian Perkahwinan Diraja

Ada sesuatu yang romantis dan menawan tentang menonton dua orang meletakkan cintanya secara terbuka, walaupun apabila isyaratnya kelihatan kecil. Kami mempunyai perasaan ini jauh dari masa lalu kita melihat kedua-dua kekasaran ini di depan umum. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 3 =

map