Kenapa Meghan Markle Memakai Kasut Itu Saiz Terlalu Besar

Semasa Royal Ascot minggu lepas, Meghan Markle kelihatan positif tanpa cacat (tidak menghairankan) di dalam baju kaos Givenchy putih, seorang penggemar Philip Treacy, dan sepasang pam hitam mudah. 

Pada pandangan pertama, tumitnya kelihatan biasa-sesuatu yang akan mendapat kelulusan kakak ipar Kate Middleton-tetapi selepas pemeriksaan lebih dekat, kasutnya kelihatan saiznya terlalu besar. Ia adalah satu keanehan fesyen yang Meghan diam-diam diamalkan sejak penglibatannya kepada Putera Harry. 

Meghan Markle
Max Mumby / Indigo / Getty Images

Menurut pakar fesyen Harriet Davey, terdapat penjelasan yang logikal sempurna di belakang putaran pam yang tidak sesuai.  

Meghan Markle
Neil Mockford / GC Images

“Celebs sering pergi ke saiz, atau bahkan dua, di jabatan kasut apabila mereka berada di acara atau di permaidani merah dan ia adalah untuk satu sebab yang kita boleh semua berkaitan-untuk mengelakkan lecet,” kata Davey Matahari. “Tiada apa-apa yang lebih buruk daripada kasut yang tidak selesa (kita semua berada di sana pada waktu malam) dan ketika celebs seperti Meghan memakai tumit untuk jangka masa yang panjang kaki mereka sering membengkak.”

Bahawa bengkak bukan sahaja meningkatkan peluang anda untuk mengalami lepuh, tetapi juga bunions jika anda membuat kebiasaan memakai tumit yang terlalu ketat. 

Meghan Markle
Karwai Tang / WireImage

Semuanya berbunyi secara praktikal dalam teori, tetapi bagaimana Meghan berjaya berjalan tanpa kelihatan seperti seorang kanak-kanak yang mengintai di tumit tinggi ibu? Davey mempunyai rahsia: 

Meghan Markle
Samir Hussein / WireImage

“Suatu tipu daya dari perdagangan adalah untuk mengikat kaki dengan padding seperti tisu atau bulu kapas, dan ini boleh diambil setelah mereka merasa seperti mereka memerlukan sedikit lebih banyak ruang di kasut mereka,” jelasnya..

Nah, di sana anda memilikinya. Masa untuk saiz apabila anda pergi membeli-belah kasut, wanita.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

87 − 78 =

map