Kenapa Meghan Markle Tidak Dapat Memiliki Mandi Bayi jika Dia Dapat Hamil

Untuk memulakan ansuran “memecahkan” berita Meghan Markle, kami akan membersihkan khabar angin: Tidak, setakat yang kita tahu, Duchess of Sussex tidak hamil, dan ketika dia dan Putera Harry sepertinya mempunyai demam bayi , tidak ada rancangan awam untuk memperluaskan keluarga itu lagi.

Mendapatkan itu dari jalan? Baiklah, bergerak maju. Walaupun mengetahui bahawa apa-apa pelan bayi teori pasti akan tetap kekal sehingga Kensington Palace membuat pengumuman rasmi, para pakar diraja telah mula bersikeras tentang apa yang akan menjadi protokol jika Duke dan Duchess of Sussex memilih untuk mempunyai anak-anak suatu hari nanti.

Derma yang lebih mendalam mengejutkan: Markle tidak semestinya dibenarkan untuk mandi bayi. 

Meghan Markle baby shower parameters lead
Kolam / Samir Hussein

Sekarang teruskan. Dengan rekod prestasi perayaan yang mewah (uh, perkahwinan diraja, untuk permulaan), kenapa tidak ada perayaan bayi di dalam kad untuk Harry dan Meghan? Sebagai Harper’s Bazaar Australia laporan, ia adalah sebahagian daripada tradisi kerajaan yang tidak boleh diabaikan.

BERKAITAN: Rumor Alert: Meghan Markle Ingin Memakai Tuxedo, tetapi Putera Harry Said No 

Kerana raja-raja “sangat kaya, mandi bayi mewah akan dilihat sebagai sangat tidak sesuai,” kata ketua kerajaan Victoria Arbiter menjelaskan kepada Matahari. “Tidak ada apa-apa yang mereka tidak boleh keluar dan membeli sendiri.”

Selebriti terkenal yang dibuat dengan baik sering berurusan dengan optik yang kurang baik daripada menerima hadiah yang mahal dengan meminta tetamu menyumbangkan kepada badan amal. Harry dan Meghan memilih laluan ini ketika datang ke pendaftaran perkahwinan mereka, meminta peserta untuk membuat sumbangan dan bertahan membeli pengisar dan alat makan. (Kami mengandaikan bahawa Kensington Palace mempunyai stok yang baik di hadapan itu.)

Sláinte Ireland! Malam ini Duke dan Duchess of Sussex bertemu dengan orang-orang dari seluruh negara yang membentuk masa depan Ireland – termasuk legenda Rugby @BrianODriscoll ⬅️ #RoyalVisitIreland

Jawatan yang dikongsi oleh Kensington Palace (@kensingtonroyal) pada

Itulah bukan satu-satunya sebab mengapa parti mungkin tidak akan berlaku. Seperti kedai-kedai seperti Babble telah melaporkan, pancuran bayi tidak banyak “benda” dalam U.K berbanding dengan Amerika Syarikat, jadi ini mungkin menjadi contoh di mana budaya negara asli mempengaruhi harapan. 

BERKAITAN: Setengah-kakak Meghan Markle Hanya Mengaku Dia “Melabur” Pada Status Diraja-Berdiri Diraja

Walaupun begitu, Markle mungkin mahu memberi penghormatan kepada akar Amerika dengan perayaan bayi tidak formal yang baik jika dia mengharapkannya. Kalau macam itu, Harper’s Bazaar Australia berkata dia akan dibenarkan untuk menerima hadiah membentuk orang tersayangnya, walaupun tidak boleh menjadi parti formal. 

Hanya masukkannya ke senarai perkara yang dia harus melepaskan untuk menikahi Harry.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 − 21 =

map