Kenapa Mila Kunis Tidak Akan Bertindak Dengan Ashton Kutcher Lagi

Tutup telinga anda, Itu menunjukkan 70-an peminat, kerana Mila Kunis pada dasarnya hanya mengesahkan reboot tidak akan berlaku, walaupun pada hakikatnya dia dan suami Ashton Kutcher bertemu pada set. Kita tahu, sukar untuk didengar.

Kisah cinta Kunis dan Kutcher tidak bermula sehingga bertahun-tahun selepas pertunjukan di luar udara, tetapi walaupun begitu, Kunis tidak mahu mencipta semula kimia itu untuk penonton dalam masa terdekat. Sebabnya? Kunis berkata dia tidak peduli untuk bertindak bersama Kutcher. Pernah lagi.

Mila Kunis and Ashton Kutcher lead
Todd Williamson / BBMA2016

Dalam temu bual pada hari Ahad Hari ini dengan Willie Geist, Kunis menangani kemungkinan bekerja dengan Kutcher lagi di skrin dengan tumpul “tidak akan berlaku.”

BERKAITAN: Bulan Madu Mila Kunis pada dasarnya adalah Nightmare, dan Dia “Hampir Meninggal”

“Saya tidak dapat melihatnya dan tidak seperti ‘Apa yang kamu buat?’ … Tidak, itu pelik, “katanya, tidak menafikan apa-apa perkataan.

“Dalam keadaan dengannya saya suka ‘oh saya lihat awak bertindak.’ Seperti saya dapat menangkapnya … dan dia memandang saya dan seperti ‘wajah apa yang kamu buat’ dan saya seperti ‘kita tidak boleh melakukan ini.’ Kita tidak boleh bersama dalam satu kejadian. “

Mila and Ashton embed
FOX

Nah, itu menyelesaikannya. Cuba keringkan air mata anda, Itu menunjukkan 70-an peminat, mungkin dia akan mengubah fikirannya pada masa akan datang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 24 = 32

map