Kenapa Peter Kraus tidak lagi mahu menjadi sebahagian daripada Francais Sarjana Muda

Bachelorette kipas kegemaran Peter Kraus memecahkan hati kita apabila dia menolak peluang untuk memimpin musimnya sendiri, tetapi ternyata kita satu-satunya yang kehilangan tidur di atasnya. Orang asli Wisconsin lakukan hanya baik tanpa Sarjana Muda francais. Kraus berhenti dengan InStylePejabat pada hari Rabu dan memberi jaminan kepada kami bahawa dia tidak menyesal menolak tawaran ABC.

“Saya tidak menentang apa yang mungkin berlaku pada masa akan datang, tetapi ia bukan sesuatu yang saya mahu menjadi sebahagian daripada. Saya gembira dengan kehidupan saya sekarang dan di mana saya berada, “katanya InStyle. “Sekarang saya baik-baik saja tanpa ia.”

“Baiklah” sederhana-kita akan berhujah bahawa “berkembang” adalah penerangan yang lebih baik. Kraus berada di N.Y.C. untuk mempromosikan aplikasi membuat teman baru, dimana dia pemilik bahagian. Syarikatnya, Worth Personal Training, membuka sebuah lokasi baru minggu depan, dan kem boot-nya sedang berkembang pesat-sebahagiannya, saya mengandaikan, kerana wanita mati untuk bertemu bekas model dan pelatih kecergasan secara peribadi.

VIDEO: Peter Kraus Saham Pemikirannya pada Sarjana Muda Baru Arie Luyendyk Jr.

Kraus telah berpindah ke bab seterusnya, dan itu bermakna tidak lagi menonton episod Sarjana Muda. “Saya menonton dua episod pertama, itu sahaja. Saya tidak melihat apa-apa sejak itu. Saya kembali kepada perkara biasa saya, “katanya kepada kami mengenai musim semasa, sambil menambah Orang bahawa ia adalah “tidak sihat” baginya untuk terus menonton.

Dari apa yang dilihatnya, dia meluluskan pendekatan bujang Arie Luyendyk Jr. – apabila ia datang pada satu tarikh khususnya. “Dia pergi pada tarikh dengan Becca yang kali pertama dan mendapat sepasang Louboutins dan sekumpulan pakaian dan barangan. Suka tarikh itu, “kata Kraus InStyle. “Jika saya boleh mendapatkan seorang gadis sepasang Louboutins seperti itu pada tarikh pertama, saya adalah emas. Saya peminatnya. Saya tidak akan melakukan apa-apa secara berbeza. Saya fikir dia melakukan pekerjaan yang baik. “

Bagi laporan yang tidak berasas bahawa Kraus menyertai Permainan Musim Sejuk Bachelor, ia bukan kerana kekurangan minat. “Mereka tidak memilih saya. Saya memberitahu mereka ia akan menjadi menyeronokkan. Saya akan berminat, dan mereka tidak memilih saya, “katanya.

BERKAITAN: Apa Bachelor Arie Luyendyk Jr. Benar Berfikir Mengenai Perbezaan Umur 14 Tahun dengan Bekah M.

Kraus berkata bahawa dia tidak mempunyai hubungan dengan sarjana Rachel, yang hatinya dia bersaing kerana, sejak Selepas Final Rose, tetapi dia terus berhubung dengan sekumpulan pesaingnya yang dahulu (alias Bachelorette peserta). “Saya berkawan dengan Dean, Iggy, Anthony, Diggy, Will, beberapa lelaki terdekat saya. Eric saya masih bercakap dengan kerap. Anda membentuk ikatan yang sangat ketat pada persembahan itu kerana keadaan. Anda tidak benar-benar bercakap dengan orang lain, jadi anda mengenali satu sama lain dalam jangka masa yang singkat. Jadi anda benar-benar membangunkan ikatan yang ketat, “katanya.

Bagi pusingan seterusnya Bachelorette peserta, dia mempunyai beberapa nasihat bijak. “Jadi diri sendiri. Saya akan mengatakan jangan cuba untuk meletakkan di hadapan. Ia akan datang pada satu ketika bahawa itu bukan siapa anda, “katanya InStyle. “Ketahuilah bahawa anda akan menjadi tidak selesa di hadapan kamera dan anda akan berada dalam suasana yang pelik. Ia akan menjadi berbeza, tetapi menjadi diri sendiri dan yakin, dan anda akan baik-baik saja. “Katanya, Kraus diakui tidak selesa dengan percintaannya yang sangat umum.

RELATED: Neil Lane Meals About Designing Engagement Rings for Sarjana Muda

The Bachelorette runner-up kembali di rumah di Wisconsin, dan untuk membina semula rangkaian sosialnya, dia mengamalkan apa yang dia katakan: Dia juga bersarang. “Ini peluang yang baik untuk bertemu orang baru di kawasan yang anda tinggal atau tempat yang anda kunjungi berdasarkan kepentingan bersama,” katanya. Selepas memilih sendiri dari senarai lebih daripada 500, anda akan dikaitkan dengan orang yang mempunyai hobi atau nafsu yang sama. “Anda boleh membuat keputusan untuk berbincang dengan mereka atau bertemu dengan mereka di suatu tempat atau menyertai, seperti sekumpulan mereka,” tambahnya. Dan sementara aplikasi tidak dimaksudkan sebagai aplikasi temu janji, ia juga boleh membawa kepada percintaan juga. “Saya cuba melibatkan orang sebanyak mungkin,” katanya InStyle.

Anda boleh memuat turun Hive di App Store atau Google Play. Siapa yang tahu, anda hanya boleh masuk ke dalam satu Peter Kraus sendiri.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 73 = 79

map