Kenapa Putera William dan Harry Tidak Pernah Berfikir Mengenai Sahabat-Sahabat Mereka

Dengan Putera Harry dan Meghan Markle‘S perkahwinan kurang dari 100 hari jauhnya, semua mata berada pada senarai tamu mereka, terutamanya ketika datang kepada saudara laki-laki langkah-laki-laki, yang diharapkan untuk menghadiri upacara Windsor Castle.

Walaupun Putera Harry dan Putera William menjalani hidup mereka di mata orang ramai, mereka kurang bercakap tentang saudara kandung Laura Lopes dan Tom Parker Bowles, cenderung untuk menjaga kejadian mereka pada tahap yang rendah. Jadi, jarang sekali melihat kedua-duanya dalam berita utama.

Namun, terdapat sedikit daya tarikan di sekitar anak-anak Camilla Parker Bowles yang agak publisiti kerana perkahwinan itu sedang menghampiri.

BERKAITAN: Putera Harry dan Meghan Markle Kongsi Jadual Pernikahan Diraja mereka

Tom Bowles and Laura Lopes
Alan Davidson / Silverhub / REX / Shutterstock

Inilah tiga perkara yang perlu diketahui tentang mereka:

  1. Putera Charles menjadi bapa tiri kepada mereka ketika dia mengikat simpati dengan Camilla pada tahun 2005. Lopes adalah yang lebih muda dari dua pada usia 40, Tom adalah 43, dan mereka adalah kedua-duanya anak suami pertama Camilla, Andrew Parker Bowles.
     
  2. Laura adalah ibu kepada tiga, dan bersama Eleven Gallery di London pada tahun 2005. Dia dan abangnya kelihatan sangat dekat dengan William dan Harry. Putera-putera memastikan mereka berada di tangan untuk perkahwinannya pada tahun 2006, dan anak sulung Laura, Eliza, 10 tahun, berkhidmat sebagai pengiring pengantin di perkahwinan Duke of Cambridge dan Kate Middleton pada tahun 2011.
     
  3. Tom adalah pengarang buku masakan, penulis makanan, dan pengkritik, yang melepaskan buku keenamnya The Cook Book: Fortnum & Mason pada tahun 2016. Beliau juga telah muncul di MasterChef dan memenangi anugerah Persatuan Makanan Writers pada tahun 2010 kerana tulisannya mengenai makanan Inggeris.
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − 74 =

map