Kenapa Rancangan Royals untuk Makan Kek Lebih Lama Daripada Prince George dan Princess Charlotte

Inilah tradisi yang sama seperti cabaran yang anda harapkan untuk menonton Faktor ketakutan: memakan kek berusia 7 tahun. Bolehkah kita memakai kepingan itu tanpa acuan di atasnya?

Menurut Istana Kensington, kerabat British benar-benar menjadi hidangan penutup sehingga tarikh bertahun-tahun sebelum Prince George, 4, dan Princess Charlotte, 3, masih hidup. Khususnya, Prince William dan Kate Middleton akan memberi tetamu kepada tetamu di kepalanya anak lelaki Prince Louis mereka perkahwinan pada tahun 2011 pada hari Isnin. Yum!

The Duke & Duchess Of Cambridge Depart The Lindo Wing With Their New Son
Samir Hussein / Getty Images

Mengenai pembaptisan tersebut, kita tahu bahawa Putera Harry dan Meghan Markle bukanlah keturunan kecil Louis, dan bahawa Ratu Elizabeth memutuskan untuk mengambil satu minit dan melangkau hari besar cucunya, tetapi mendengar bahawa para raja adalah untuk mengunyah sepotong kemungkinan besar -stale kek cukup mengejutkan, tidak? Seperti yang telah kami pelajari, khidmat pembaptisan Louis akan diikuti oleh teh di Clarence House, di mana peringkat teratas kek perkahwinan diraja akan dilancarkan dengan hebat.

Sekiranya anda masih ingat, Kate dan William meminta Fiona Cairns untuk membuat lapan lapisan buah untuk hari besar mereka. Rupa-rupanya, menyimpan bahagian-bahagian kek adalah tradisi yang bermula dari Ratu Elizabeth, yang memegang kek 500 pound untuk christenings dan mengirisnya sebagai hadiah untuk acara-acara lain. Menurut Cermin, ia adalah perkara biasa untuk melakukan ini untuk anda pertama kanak-kanak, walaupun Kate dan Will telah melakukan mil ekstra dan mengikuti tradisi ini untuk Charlotte dan kini pembaptisan Louis juga.

BERKAITAN: Pembaptisan Putera Louis Memiliki Sambungan Deep kepada Princess Diana

Untuk bersikap adil, kek perkahwinan royal tidak begitu buruk. Ia diperbuat daripada 17 buah buah buahan sendiri yang diliputi dalam lapisan putih dan krim dan ditambah dengan 900 bunga es dan 17 jenis daun. Buang anjing itu ke dalam peti sejuk dan kami rasa … kami akan mengambil sepotong? Jangan berfikir Marie Antoinette akan menjadi idea itu.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − = 20

map