Kenapa Selebriti Mempunyai Perkongsian Ini Keriangan Kerosakan yang Kasar

Jika anda telah melog masuk ke dalam Twitter dalam tempoh 24 jam yang lalu, anda mungkin disambut oleh timbunan pandangan yang mengejutkan dan tumpukan gambar gambar balik semula selebriti yang canggung. Ia hanya semulajadi, kemudian, untuk bertanya-tanya mengapa di dunia suapan anda telah diambil alih oleh TBT yang lucu, tetapi seperti yang telah kita ketahui, itu adalah untuk alasan yang terbaik.

Gambar-gambar itu datang dari inisiatif yang dipanggil “Puber Me,” yang dibuat oleh Stephen Colbert dan tetamu Nick Kroll The Show Late Malam Rabu. Kedua-dua mereka bersetuju untuk mendermakan wang untuk usaha pemulihan Puerto Rico setiap kali celeb menghantar satu daripada gambar zaman kanak-kanak mereka yang kurang memuaskan, dan sejak itu, cabaran #PuberMe telah dimatikan.

Semua orang dari Conan O’Brien ke Lin-Manuel Miranda telah melompat masuk, dan hasilnya sungguh menyeronokkan. 

Jangan percaya kita? Perjuangkan pandangan anda pada orang bodoh yang sudah matang dengan menatal melalui beberapa sumbangan selebriti kegemaran kami, tapi pertama, jangan lupa untuk mengambil isyarat dari Colbert dengan memberikan sumbangan kepada usaha pemulihan Puerto Rico sendiri. 

Kemas kini: Stephen Colbert mengumumkan pada Khamis malam bahawa kempen #PuberMe telah menaikkan $ 1 juta untuk usaha bantuan taufan badai Puerto Rico.

Pada The Show Late, dia bercakap tentang memukul $ 999,000 sebelum Lin-Manuel Miranda membuat penampilan khas tetamu dengan gambar yang janggal yang membantu meningkatkan jumlah keseluruhan $ 1 juta. Tatal melalui beberapa gambar yang membantu mereka sampai ke sana di bawah. 

Sekurang-kurangnya saya mempunyai glob di telinga saya. #puberme @stephenathome #puertoricorelief #vivapuertorico

Satu jawatan yang dikongsi oleh connie britton (@conniebritton) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 58 = 65

map