Kenapa Seluar dalam Granny Sekarang Dipertimbangkan Percuma

Maaf, Sisqo-the Thong Song secara rasminya. Dalam esei New York Times baru-baru ini, Bernadette Kissane, seorang penganalisis pakaian dari Euromonitor menyatakan: “Dalam kalangan pengguna milenium dan generasi Generasi Y, ia dianggap sejuk untuk memakai seluar dalam bawah.

Pergerakan ini boleh digambarkan sebagai pakaian dalam yang paling biasa. Daripada perkara-perkara kecil yang kecil, ada satu arah ke arah konservatif (baca: liputan penuh) keping yang dilepaskan tanpa embel-embel dan perhiasan yang berlipat ganda (lihat: Cameron Diaz menggoyang wanita itu pada tahun 2002-rom com The Sweetest Thing, gambar di atas). Jenama seperti Ten Undies, Me and You, dan Hello Beautiful telah memunculkan yang memenuhi keperluan orang ramai ini, dengan menawarkan kapas asas yang termasuk siluet yang berkisar dari pinggang tinggi hingga seluar pendek kepada seluar pendek teman lelaki.

Ketertarikan dengan undian normatif, atau seluar dalam nenek jika anda tidak, tidak akan datang sebagai terlalu banyak kejutan, walaupun, memandangkan gelombang nostalgia yang telah melanda masyarakat. Dalam fesyen, musim ini (dan seterusnya) adalah semua tentang ’70-an, dan #throwbackthursday atau #flashbackfriday setiap jawatan telah menjadi norma. Dan sebagainya, pada catatan itu, kami telah mencari pilihan kegemaran kami, dari bahagian pinggang tinggi hingga hipsters dan seluar bikini.

TINGGI TINGGI 

Pakaian dalam - granny panties - embed 1
Kesopanan

Beli keping itu (dari kiri): Triumph, $ 68; anthropologie.com. Sepuluh Undies, $ 45; tenundies.com. Eres, $ 125; net-a-porter.com.

Anak kecil

Pakaian dalam - granny panties - embed 2
Kesopanan

Beli keping itu (dari kiri): Calvin Klein, $ 22; nordstrom.com. Badan oleh Victoria, $ 12; victoriassecret.com. Orang Percuma, $ 14; freepeople.com.

BIKINI BRIEFS / HIPSTERS

Pakaian dalam - granny panties - embed 3
Kesopanan

Beli keping itu (dari kiri): Eberjey, $ 17; eberjey.com. Araks, $ 48; araks.com. Miel, $ 24; anthropologie.com.

BERKAITAN: Pretty Bras Anda Akan Mahu Menunjukkan Musim Panas Ini

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 − = 67

map