Kenapa Sesi Makey Sarah Gadon dengan Jamie Dornan Tidak Pergi Baik

Beberapa minggu selepas majalah Mac kami keluar, kami menghadiri majlis makan malam di New York City untuk membuka perdana Madison Avenue Jaeger-LeCoultre dan berlari ke salah satu bintang yang menimbulkan isu fesyen musim bunga kita, Sarah Gadon. Di muka surat kami, wajah baru Giorgio Armani Beauty memodelkan warna solek manis ini musim ini, seperti blues, hijau, dan purples, seperti yang dilihat di sini. Tetapi apabila kita melihatnya, wajahnya ditelanjangi, kecuali untuk bibir berry. “Saya fikir ada sesuatu yang begitu kaya dengannya,” katanya kepada kami, dan pergi bersama duta duta rakannya, Clive Owen.

030515-jaeger-le-coultre-dinner.jpg
Sam Deitch / BFAnyc.com

Apabila dia kembali, tersenyum selepas bertemu Owen buat kali pertama, dia beralih perhatiannya untuk menerangkan projek terbarunya-dia mempunyai tiga filem kerana tahun ini: The Girl King, A Night Night Out, dan Kehidupan ke-9 Louis Drax. Dia bersama bintang-bintang dengan Aaron Paul dan Jamie Dornan di tempat yang sama, sebuah filem thriller yang memukul kejatuhan ini. “Saya wanita yang paling beruntung di dunia, anda fikir,” katanya.

BERKAITAN: Siapa Adakah Lima puluh Shades of Grey Isteri Star Jamie Dornan?

Ya, kita fikir. Dan adakah impian itu menjadi kenyataan bekerja dengan kedua-dua mereka? “Mereka berdua sangat berbeza,” katanya. “Saya mencintai Breaking Bad kerana Aaron sangat luar biasa dan Jamie mungkin bintang filem terbesar di dunia sekarang dengan Lima puluh Shades of Grey. Aaron memainkan suami saya, dan Jamie memainkan doktor dan kekasih saya dalam filem itu. “

Paulus hidup dengan reputasi baiknya dengan tahap keperibadian yang melampau. “Dia sangat baik apabila ada adegan di mana dia sepatutnya menjerit dan mencaci saya, dia tidak dapat melakukannya,” jelasnya. “Oleh kerana tidak ada suara di tempat kejadian kerana ia adalah kilas balik, dia baru saja melontarkan perkara yang baik. Dia seperti, ‘Saya rasa anda mempunyai kaki yang sangat kecil! Dan senyuman yang bagus! Dan rambut anda berambut perang! Dan kau orang yang hebat! “Itulah yang Aaron berteriak. Yang paling baik adalah berteriak. “

031716-sarah-gadon-embed.jpg
Maurizio Bavutti

Perkara-perkara tidak sama dengan “kekasih” di skrin. “Hari pertama yang pernah kita adakan intim bersama, saya turun dengan tekak strep, jadi saya begitu sakit,” kata Gadon. “Kami terpaksa mencium satu sama lain, dan saya gugup kerana saya fikir, ‘Saya akan memberinya sakit! Ini sangat tidak profesional tentang saya! Dia akan berfikir saya adalah seorang gadis yang sakit yang datang untuk bekerja sakit dan mendapat semua orang sakit! ‘ Saya sangat bimbang-doktor juga datang untuk menetapkan. Tetapi sebaik sahaja saya tiba di sana, seseorang memberitahu saya Jamie mempunyai selesema perut. Oleh itu, kali pertama kami mencium satu sama lain, dia mengalami selesema perut dan saya mempunyai tekak strep, jadi ia benar-benar hanya menjijikkan bertukar kuman. “Mungkin ada pelepasan komik?

PHOTOS: Kami akan Hanya Memiliki Ini: Berikut adalah Foto Jamie Dornan Looking Hot

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − 66 =

map