Kenapa Tidak Chrissy Teigen di Oscars?

Walaupun dia memberi tweet kepada peminat bahawa dia mempunyai pakaian Oscars yang bersedia untuk pergi, Chrissy Teigen tidak hadir di permaidani merah untuk pameran anugerah tahun ini, menyebabkan ramai peminatnya bertanya-tanya, mengapa, mengapa?

Kerana ternyata, dia tidak pernah merancang untuk pergi ke tempat pertama, dan dia membersihkan sehingga beberapa jam sebelum permaidani merah bermula. Dia menulis tweet Ahad bahawa dia telah “membatalkan” Oscars Ahad, dan dia bersedia untuk menjual pakaiannya untuk mendapatkan tip berkaitan makanan, di mana rumor itu bermula.

“Saya telah membatalkan Oscars Ahad lalu dan cuba mengesan trak taco yang dipaparkan dalam Ugly Delicious,” dia tweet. “Adakah sesiapa yang mengandung sekitar 6 bulan memerlukan pakaian.”

Beberapa jam kemudian, dia menjelaskan bahawa dia sebenarnya tidak merancang untuk menghadiri acara Oscar itu.

“Penjelasan: Saya tidak pernah pergi ke Oscar tahun ini!” dia tweet. “Tidak lama lagi saya akan pergi ke mana-mana pandangan atau parti-parti. Saya, bagaimanapun, terbang ke China lewat lewat malam selepas taco pesta.

Sekiranya anda tertanya-tanya, Teigen mendapati bahawa cadangan trak taco, ihsan Makanan & Wain, jadi walaupun dia tidak akan berada di Oscars, semuanya baik yang berakhir dengan baik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map