Kendall dan Kylie Jenner Adalah Semua Kami Makan Pizza di After-Party Globes

Kendall dan Kylie Jenner tahu bagaimana untuk melakukan hak permaidani merah. Saudara-saudara yang terkenal memukul NBC Golden Globes selepas parti pada malam Ahad dan membuatnya menjadi lurus untuk pizza.

Kendall, mencari glam dengan gaun Paule Ka terra cotta tanpa tali pinggang, merobohkan kepingan cheesynya, sementara Kylie, dalam pakaian berkilauan Labourjoisie dengan garis leher yang mirip dengan ilusi, berubah makan pizza ke dalam rayuan. Memerhatikan:

Kylie Jenner Kendall Jenner Pizza - Embed
Christopher Polk / NBC

Kedua-dua mereka mencatatkan malam gadis-gadis di media sosial, mengisinya “tarikh malam.” Saudara-saudara perempuan itu bersendiri dan Snapchatted dalam fesyen Jenner yang benar.

tarikh kakak ��

Gambar yang disiarkan oleh Kylie (@kyliejenner) pada

@kendalljenner via Snapchat #kendalljenner #kendalljennersnapchat

Video yang disiarkan oleh Kendall Jenner Snapchat (@ kendalljenner.snap) pada

@kendalljenner via @kyliejenner Snapchat SISTER ���� #kendalljenner #kendalljennersnapchat

Video yang disiarkan oleh Kendall Jenner Snapchat (@ kendalljenner.snap) pada

Sudah tentu, keseronokan pizza di Kendall didokumentasikan dengan baik. Kembali pada bulan Ogos, Khloé Kardashian menamakan model lanky sebagai adik perempuannya untuk hidangan yang memanjakannya. “Dia suka burger dan pizza dan pergi ke In-N-Out sepanjang masa. Kendall adalah gadis yang saya pergi pada hari cheat!” dia menulis.

BERKAITAN: Kylie Jenner yang berusia 19 tahun kini merupakan Ahli terkaya kedua keluarga beliau

VIDEO: 2017 Golden Globes Red Carpet Fesyen

 

Apabila dia tidak berada di Globes, pemain berusia 21 tahun itu mempunyai tempat pizza kegemaran lain: Serafina. Klik melalui galeri kami untuk melihat lebih banyak makanan kegemarannya dalam N.Y.C.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 33 = 42

map