Kendall dan Kylie Jenner Mempunyai #Twinning Dengan Ferrari Padanan

Biarkan ia ke Kendall dan Kylie Jenner untuk memberi #twinning makna baru. Kedua-dua adik beradik Kardashian-Jenner mengambil media sosial semalam untuk menunjukkan aksesori gaya terkini mereka: Padanan Ferrari Spider.

Kylie, pengasas 19 tahun Kylie Cosmetics, mencatatkan beberapa tembakan kereta yang sepadan dengan Snapchatnya. Perjalanannya yang digilapnya sendiri berwarna kelabu dengan interior hijau, dan kereta kakaknya berusia 20 tahun itu berwarna hitam dengan warna merah gelap. Kedua-dua Ferrari adalah pertukaran, dan sebagai Jenner menunjukkan kedua-dua kenderaan pada cerita Snap, anda boleh mendengarnya berkata “Sister Spider!”

Kendall and Kylie Ferraris EMBED
kyliejenner / snapchat

Video yang disiarkan oleh Kylie Jenner Snapchats �� (@kylizzlesnapchats) pada

Kylie juga mengambil masa seminit untuk merasakan kakaknya, yang gembira dengan kesemua gear Ferrari-termasuk topi, cawan, dan keychain-dan menyerang pose di hadapan kereta.

Video yang disiarkan oleh Kylie Jenner Snapchats �� (@kylizzlesnapchats) pada

Kedua-dua adik Jenner menghabiskan masa berkualiti bersama hujung minggu ini selepas beberapa hari sibuk Kendall di New York Fashion Week. Semasa mereka melepak dan menunggang tunggangan manis mereka, mereka juga membuat kawan berkaki empat baru: anak lembu putih yang manis dan kabur. Mereka memastikan snap gambar dengan binatang comel; Kendall memakai topi hitam dengan seluar berjoging, dan Kylie sedang memakai kemeja putih, legging hitam, dan kasut kelabu dan oren.

Seekor ayam!!!!! @kendalljenner

Gambar yang disiarkan oleh Kylie (@kyliejenner) pada

BERKAITAN: Kylie Jenner mendapat Kiss dari Fellow “Blondie” Khloé Kardashian

Ia manis untuk melihat Jenners meluangkan masa dalam jadual sibuk mereka untuk bersiar-siar dan membuat kenangan dengan keluarga.

VIDEO: 13 Times Kendall Jenner Rocked the Runway

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 47 = 49

map