Kendall dan Kylie Jenner Menunjukkan Mereka Sangat Berbeza Mengambil Perjalanan dalam Gaya

Kendall dan Kylie Jenner mempunyai kedua-duanya lebih banyak daripada remaja purata. Dari kerjasama mereka yang berjaya untuk menganjurkan acara terbesar di televisyen, jelas sekali bahawa kedua-dua lelaki itu tidak dapat dihalang. Tetapi apabila ia menyentuh gaya peribadi mereka, mereka lebih memilih untuk pergi ke laluan masing-masing masing-masing-dan para wanita menunjukkan pilihan mereka yang satu sama lain apabila mereka melalui lapangan terbang selepas mendarat di New York City semalam.

Jenner yang lebih tua memimpin dalam blus yang dipadankan di bawah kardigan panjang tan. Pembersihan gelap seluar jeans, pam hitam, duffel kulit, dan bingkai pengayun selesai menyempurnakan model fesyen ke hadapan.

BERKAITAN: Kendall Jenner Melangkah Gaya Off-Duty Her dengan Sneak Cool

Di hujung spektrum yang lain, Kylie kelihatan selesa namun bergaya dalam jaket pengebom besar yang berlapis dengan pakaian rajutan bersatu. Dia menambah tali pinggang kepada pakaiannya dengan kasut midi (Givenchy, $ 1,350, farfetch.com) dan cermin mata hitam ebony, menyelesaikan dos dua inspirasi jet-set kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

42 − = 38

map