Kendall dan Parti Kolam Renang Memorial Day Kylie Jenner Adalah Epik

Kendall dan Kylie Jenner melakukan Memorial Day. Saudari-saudari itu menganjurkan bash halaman belakang epik untuk beberapa BFF terdekat mereka, termasuk Hailey Baldwin, Jaden Smith, dan Jordyn Woods, pada hari Isnin, dan mereka mengambil media sosial untuk mendokumentasikan hari mereka bersenang-senang di bawah matahari serta bikini mereka yang racy.

Kylie berkongsi beberapa Instagram, termasuk gambar di atasnya dan sahabatnya yang memakai bikini yang mereka pakai sambil duduk di tepi kolam renang. “Gadis-gadis gadis gadis,” dia merakamkan pukulan artsy, yang menunjukkan dia dan sis besar Kendall bergambar di tengah-tengah kawan mereka.

Baju renang Kylie bukan bikini biasa anda – ciri-ciri teratas tiga kain yang disambungkan dengan tali T dengan menyelaraskan bahagian bawah celah tinggi. Sementara itu, Kendall memakai saman dua keping putih yang mempunyai lebih banyak tali daripada kakaknya. Cleary, garis-garis tans tidak bimbang untuk kedua-dua mereka. 

Rakan mereka Cami Morrone turut berkongsi pukulan yang sama yang memberikan anda melihat pakaian renang yang rumit (di bawah). 

Asas | ��: @yourboyfai

Foto yang disiarkan oleh Camila Morrone (@camimorrone)

BERKAITAN: Kylie Jenner dan Hailey Baldwin Ambil Foto Tatu Pemadan, Lebih Lanjut Buktikan Status BFF mereka

Ia bukan sekadar pucuk dan kolam renang di kolam renang-mereka juga bermain dengan mainan tiup di rumput. Tatal ke bawah untuk melihat mereka berkeliling di dalam bola tamparan, ditambah lagi pics dari pesta kolam yang luar biasa mereka.

simpan minuman itu

Sebuah foto yang disiarkan oleh Kendall Jenner (@kendalljenner) pada

Gadis suka bola !

Gambar yang disiarkan oleh LP (@lauren_perez) pada

Video yang disiarkan oleh Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) pada

Keluarga saya yang eksotik

Foto yang disiarkan oleh Heir Jordyn (@jordynwoods) pada

Jika ini tidak membuat anda ketawa … Kami gagal

Foto yang disiarkan oleh Hailey Baldwin (@haileybaldwin) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 3

map