Kendall Jenner Baru Dilancarkan Kecakapan Ini dalam Pertunjukan Bakat

Kami sentiasa menantikan segmen celeb unik James Corden Pertunjukan Akhir Lewat. Dan pada episod malam Selasa, dia mengumpulkan beberapa bintang kegemaran kami bersama-sama untuk menunjukkan bakat tersembunyi mereka.

Pertama, nomini Anugerah Akademi Andrew Garfield, yang muncul dalam tracksuit merah retro. Selepas mengumumkan namanya dan tempat kelahirannya di Surrey, England, beliau mendedahkan bakat tersembunyinya, yang merupakan gimnastik. Tidak betul-betul tersembunyi? “Tiada siapa yang pernah melihat saya melakukan ini sebelum ini,” Hackshaw Ridge kata bintang. Dia kemudian mengeksekusi tangan belakang dengan bentuk sempurna.

Kemudian Kendall Jenner melangkah keluar ke atas atas renda hitam hitam, seluar dalam hitam pinggang tinggi, dan bibir merah. Bakatnya? Burung bunyi-dan dia menghairankan bunyi seperti burung pipit pada hari musim bunga yang indah. Tidak pasti apabila kemahiran itu akan berguna, tetapi ia pasti tidak dijangka.

Seterusnya, ialah ikon Stevie Nicks yang pertama kali mendedahkan bahawa dia “dilahirkan semula di San Francisco pada tahun 1969.” “Penyanyi yang bergelut” – kata-kata yang tidak kami memuji kemahiran baton pakarnya. Dan walaupun dia mempunyai kesilapan lucu dan sebenarnya melanda dirinya, kami masih menganggap dia cukup mengagumkan untuk menjadikannya kerjaya kedua jika dia mahu. Jika menjadi wanita pendahulu Fleetwood Mac dan legenda tidak cukup untuknya.

Keseronokan diteruskan dengan Taylor Lautner. Mengenai bakat tersembunyinya: “Saya dapat menangkap anggur di mulut saya pada jarak dan halaju apa pun.” Dan dia tidak mengecewakan! Corden melancarkan anggur di arah Lautner dari tiga jarak yang berbeza dan pelakon itu menangkap mereka semua.

BERKAITAN: James Corden menyusun Istilah Emas Oscars Emma

Jika ini menunjukkan kepada kita apa-apa, itu adalah bintang-bintang kegemaran kita lebih mahir daripada yang kita fikirkan. Kami sebenarnya benar-benar menantikan segmen Tersembunyi Talents yang seterusnya.

 

 

Tonton persembahan bakat penuh dalam video di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 − = 79

map