Kendall Jenner dan Bella Hadid Rang pada 2018 dalam Kemungkinan Paling Supermodel

Ia mungkin tahun baru, tetapi BFFs Kendall Jenner dan Bella Hadid masih hebat seperti biasa.

Sebagai penghormatan pada Tahun Baru, kedua-dua pengkhianat itu mempamerkan kemahiran supermodel mereka sambil bersenam di kereta-kereta vintaj dengan penahan kulit.

“Tahun baru, sama kita,” lidah yang di pipi Menjaga dengan Kardashians bintang yang ditangkap oleh pukulan pasangan itu di Instagram, di mana, seperti yang dijanjikan, mereka tidak menunjukkan sebarang tanda-tanda menyimpang dari coretan mereka yang sartorial tahun lalu.

tahun baru, sama kita

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kendall (@kendalljenner) pada

Sementara Jenner memamerkan abs papan dobelnya dan sekelompok underboob di bahagian atas kulit putih di bawah kulit lelaki yang diilhamkan oleh lelaki itu, Hadid mengambil risiko dengan topeng hitam dengan garis leher yang sangat indah, kemerahan hitam, choker berkilauan, dan tumit perak.

Hadid turut berkongsi klip sendiri dari acara itu, termasuk pukulan sampingan, yang seolah-olah mencadangkan bahawa dia mempunyai pilihan untuk mencium Tahun Baru.

La Familia x Vintage Doves

Pos yang dikongsi oleh �� (@bellahadid) pada

Dalam gambar itu, lelaki berusia 21 tahun itu berpelukan sehingga beberapa orang lelaki yang sedang bertubuh tinggi, manakala Kendall melemparkan satu lagi model esque di atas kereta mewah.

Nampaknya persahabatan Kendall dan Bella hanya akan menjadi lebih kuat pada Tahun Baru!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 10 = 17

map