Kendall Jenner dan Kourtney Kardashian Bare Bums mereka di Swimwear NSFW

Sejak Pesta Filem Cannes bermula minggu lalu, kami telah melihat bahagian permaidani merah yang kelihatan dan baju renang seksi, tetapi mungkin tiada siapa yang melakukan kerja yang lebih mengagumkan tentang apa yang mereka punya daripada Kourtney Kardashian dan lil ‘sis Kendall Jenner.

Sekte bintang realiti menampakkan fizikal mereka yang mengagumkan di atas kapal layar di Cannes-di mana lagi ?! Kendall dan Kourtney berkembar dalam bikini tali berwarna biru dan merah jambu (masing-masing) sambil menyerap matahari di Selatan Perancis.

Dalam fesyen Kar-Jenner yang tipikal, pakaian saudara perempuan Elle Woods-esque meninggalkan sedikit sahaja kepada imaginasi. Kedua-dua wanita menunjukkan beberapa kulit yang serius di bikini yang dipotong thong.

Kendall Jenner
KCS Presse / MEGA
Kourtney Kardashian Thong Cannes - Embed
INSTARimages.com

Jenner berkongsi seketika dari perjalanan kapal layar dengan pengikut Instagramnya juga, menyiarkan imej Kendall dan kakak sulungnya yang berpose dalam pakaian bergemerlapan mereka. “Gegaran berambut perang secara legal,” model itu ditekankan sebagai imej yang benar, tetapi kami juga berasa Romy & Michelle (masa untuk pembuatan semula Kar-Jenner?!?).

 

getaran berambut perang ��

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kendall (@kendalljenner) pada

BERKAITAN: Di sinilah Beli Swimsuit Paling Hangat Dipakai di Cannes

Kami merasakan ia mungkin masa untuk E! untuk menghasilkan Kourtney dan Kendall Ambil Cannes-Benar-benar, kita sudah terpaku pada skrin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map