Kendall Jenner Memamerkan Abs Toned di Jaket Moto Cropped di LAX

Selepas hujung minggu bercuti menghabiskan pesta di Malibu, Calif., Kendall Jenner terbang dari LAX pada hari Selasa dalam ensemble luar tugas tugas utama.

Pemain berusia 20 tahun itu mengetuk perutnya yang tegang dalam sepasang jins tinggi pinggang kulit dan topi hitam yang mudah untuk perjalanannya. Kendall memilih untuk melihat wajahnya dengan jaket kulit yang dipotong, yang dipasangkan dengan beg tangan hitam dan kasut hitam yang memanjangkan kerangka tingginya. Si rambut coklat itu menyimpan profil rendah dalam sepasang cermin mata hitam yang besar dan menyembunyikan rambutnya di bawah topi gaya berita.

Jenner yang tertua dilaporkan telah meraikannya dengan sebuah rumah pantai Airbnb malam $ 2.2K malam di Malibu pada hujung minggu Hari Kemerdekaan, dan dia mengambil ke Instagram pada Keempat untuk berkongsi pukulan sendiri bersantai di tepi pantai.

4 di Malibu terima kasih kepada @airbnb ✌��️����

Sebuah foto yang disiarkan oleh Kendall Jenner (@kendalljenner) pada

BERKAITAN: Kendall Jenner Mengambil Perayaan Hari Kemerdekaan dalam Lace All-White

“Yang ke-4 di Malibu terima kasih kepada @airbnb,” Jenner menamai imej itu, yang menunjukkan model yang sangat kencang dan dua rakan dari belakang menghadap gelombang. Dalam foto itu, bintang realiti bersandar ke sebelah dan mempunyai satu tangan yang dibangkitkan di udara sambil menikmati cuaca California. Nampaknya cara terbaik untuk menghabiskan hujung minggu musim panas kepada kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

4 + 2 =

map