Kendall Jenner membunuh Runway di Pameran Alexander Wang (Plus, Madonna dan Lourdes Front Row!)

Dari lelaki yang merayakan ulang tahunnya 10 tahun dengan penari tiang, Alexander Wang adalah seorang pereka yang tahu bagaimana untuk memakai persembahan. Selepas mengusik kejatuhan kempen 2016 dengan pelakon watak yang sangat terkenal, seperti seorang Kylie Jenner (untuk menyusun persahabatan mereka, dia juga membantunya membuat grafiti “King Kylie” jaket denim), Tyga, Tinashe, dan Zoe Kravitz, tidak ada keraguan bahawa pertunjukan spring 2017nya tidak hanya akan memakai bintang paling keren di barisan depan di New York Fashion Week, tapi panggung model yang paling hebat, seperti Binx Walton, Anna Ewers, Lexi Bowling, dan Kendall Jenner (Snap yang disahkan mengesahkannya sebelum waktu tamat). Seperti yang dijangkakan, sayang pereka New York, Alex Wang tinggal bersemangat dengan ketibaan koleksi Adidas dan selepas parti epik, lengkap dengan sandaran 7/11 dan sandwich sarapan McDonald’s. Baca terus untuk mengetahui semua yang anda perlu ketahui tentang rancangannya. 

1. Trak kebakaran telah diletakkan di pintu masuk Pier 94 (terletak di jalan raya West Side), yang menunjukkan kebingungan: Adakah ia alat pengangkut? Adakah persembahan ini secara literal akan terbakar? Akhirnya, trak kebakaran bukanlah apa-apa, tetapi mungkin mungkin menjadi umpan. 

2. Seperti yang dijangka, ahli-ahli #WangSquad membuat penampilan – Kylie Jenner, Tyga, dan Tinashe-bersama dengan nama-nama besar seperti Nicki Minaj, Jourdan Dunn, dan Die Antwoord.

BERKAITAN: Kourtney Kardashian Menunjukkan Kaki Utama di NYFW

9:41 PM | @kinggoldchains & @kyliejenner duduk barisan depan di # WANGSS17.

Foto yang disiarkan oleh ALEXANDER WANG (@alexanderwangny) pada

9:20 | | @officialjdunn & @tashashow tiba di acara # WANGSS17.

Foto yang disiarkan oleh ALEXANDER WANG (@alexanderwangny) pada

3. Tetapi Madonna dan anak perempuannya yang berusia 19 tahun, Lourdes Leon yang muncul pada jam 11, menolak pertunjukan kembali lebih jauh sehingga hampir pukul 9:50 pagi. (50 minit selepas masa mula yang dirancang).

9:48 PM | @madonna & Lourdes Leon duduk barisan depan di pameran # WANGSS17.

Foto yang disiarkan oleh ALEXANDER WANG (@alexanderwangny) pada

4. Model mendapat potongan rambut di atas pentas, meletakkan jubah mereka untuk stylist rambut legenda Guido Palau, yang memberikan setiap potongan shaggy untuk gadis surfing gadis Wang, terinspirasi pantai. Juga keren: Setiap model terpaksa memakai tudung semburan grafiti, dengan kata-kata Wang Squad, Wang Fest, atau Salty dicap di dada, semasa masa persediaan. 

Model Backstage - Alexander Wang NYFW Spring Summer 2017 - September 10, 2016
Ben Gabbe / Getty

5. Pertunjukan itu dibuka kepada “Tomboy” oleh Princess Nokia, dengan barisan penyegaran mengambil baju baju, termasuk baju baju spliced, skirt mini mikro dipotong dari baju celana, dan celana-celana bikini. Ia bersatu dengan loungewear (dengan kemasan renda, jubah mandi, dan pakaian slip) dan kemudian pakaian pantai, dengan gadis-gadis berpakaian bikini yang dicetak di atas tudung, dipotong baju kurung setengah zip, dan baju rajutan yang diilhamkan dengan pakaian kering, lengkap dengan neon lengan dan gaya surfer-cuff flip-flops. Akhirnya, ia berakhir dengan siri pakaian malam, dengan rok malam skirt dan gaun malam duyung seperti ikan duyung. 

1 2 3 4 5 @ALEXANDERWANGNY SS17 ���� # WANGSS17 #ALEXANDERWANG @pg_dmcasting

Foto yang disiarkan oleh Samuel Ellis Scheinman (@samuel_ellis) pada

BERKAITAN: Lihat Seluruh Barisan Hadapan Selebriti di Spring 2017 NYFW

6. Ketika Kendall berjalan, Kylie menggagalkan perjalanan kakaknya yang besar, bersorak dari penonton: “Kenny!” Dia berteriak. 

Video yang disiarkan oleh Kylie Jenner Snapchats �� (@kylizzlesnapchats) pada

7. Untuk final, Wang menayangkan video kempen mengumumkan kerjasamanya dengan Adidas Originals. Satu dendam kemudian, satu skuad model menyerbu, masing-masing dipasang di salah satu daripada keping dari koleksi barang koleksi Adidas Originals x Alexander Wang, yang semuanya menampilkan logo Adidas Originals yang ikonik terbalik. Kejatuhan awal sembilan keping mulai hari ini, 11 Sept di NYC, dengan trak pop-up yang membuat perhentian pit di Manhattan dan Williamsburg (mengetahui masa dan lokasi dengan memanggil 917-325-3342 dan mengikuti @adidasOriginals dan @AlexanderWangNY di Instagram dan Snapchat.

#adidasoriginalsxaw

Video yang disiarkan oleh ALEXANDER WANG (@alexanderwangny) pada

Pertunjukan terakhir malam @alexanderwangny menggoda kami dengan #adidas collabnya. #wangsquad #nyfw #alexanderwangxadidas A.S. Hiii @_charlottecarey bangga awak!

Video yang disiarkan oleh Aimee Song (@songofstyle) pada

8. Ruang pameran dibuka kepada parti selepas itu, yang dihasilkan “#WangFest” yang telah ditubuhkan seperti sebuah taman treler. Slurpees diserahkan pada lori 7/11 dan pop timbul McDonald’s mempunyai bufet pilihan yang mengejutkan pada menunya: hamburger, cheeseburger, McGriddle, dan kentang goreng, yang Kylie dilihat menghidangkan dengan Tyga di bahagian VIP. Pemetik api Custom Bic yang dibintangi dengan “Alexander Wang” juga diagihkan kepada orang ramai.

9. SUV Lexus putih yang dilukis putih telah diletakkan di seluruh tempat di mana pameran bebas untuk dilekatkan dengan cat semburan. 

10. Anda dapat membeli iklan Adidas Originals x Alexander Wang di parti selepas itu. Ia kelihatan seperti Kanye West bukan satu-satunya yang mempamerkan barangan. 

11. Dan ia tidak akan menjadi parti selepas Alex Wang tanpa persembahan kejutan. Penyanyi CL (aka Chaelin Lee) ke pentas, diikuti oleh Desiigner, yang meludahkan liriknya ke “Panda” sambil membuang air dari panggung.

˘

Video yang disiarkan oleh Claire Stern (@clairecstern) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 4 =

map