Kendall Jenner Mengambil Selfie Cermin di Bikini Kuning Terkecil tidak dapat dielakkan

Kendall Jenner tidak berjalan dalam rancangan Fesyen Rahsia Victoria tahun ini, tetapi dia masih mencari jalan untuk menunjukkan tokohnya. The Menjaga dengan Kardashians bintang melancarkan selfie cermin pada hari Rabu ketika bercuti dengan skuad modelnya, dan di dalamnya dia memakai bikini rentetan kuning terkecil di sekitar.

Dalam ‘gram, Jenner menimbulkan kapal layar yang murni, air biru kelihatan di latar belakang. Memakai apa-apa tetapi dua keping berwarna kuning, model itu bersandar di atas kerusi untuk mengagumi pantulannya di cermin. Dia accessorized dengan kalung rantai emas dan menarik rambut coklatnya kembali ke updo rendah, mengambil gambar cermin dengan (menumbuk!) Kamera dan bukannya telefon.

pic dan mangga

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kendall (@kendalljenner) pada

“Peaches dan mangga,” dia memaparkan foto itu. Lihat lebih banyak selebriti yang memakai bikini di galeri kami.

Jenner telah melakukan kekosongan yang pantas dengan gadis-gadisnya, yang menyiarkan foto-foto di belakang perahu dengan rakan-rakan seperti Bella Hadid, segar dari landasan pacunya di Victoria Fashion Show Secret, yang difilemkan di Shanghai awal bulan ini dan ditayangkan Selasa malam.

.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kendall (@kendalljenner) pada

Bekerja keras, bermain keras, saya betul?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 − 54 =

map