Kendall Jenner mengetepikan Hari 4 dari Kalendar Ketibaan Cinta

Pada hari keempat Krismas saya benar Cinta Berikan kepada saya … Kendall Jenner!

Pagi ini, majalah British melancarkan Ms. Jenner yang berpeluh untuk empat hari kalendar kedatangan tahunannya. Pada tumit sesal Emily Ratajkowski yang sangat seksi karma-loading, Jenner muncul sebagai Rocky Balboa dan teman wanitanya, Adrian, dari ikoniknya Rocky filem.

Memakai versi pertengahan Rocky yang berpeluh kelabu abu-abu, pemain berusia 22 tahun itu memberi gambaran terbaiknya tentang Stallion Itali dalam klip yang mengelirukan dengan memakan telur mentah, melemparkan tumbukan, dan mencetuskan pushups.

TK
Baiklah

Untuk penampilan pertama beliau dalam tradisi bercuti, Jenner mahu melakukan sesuatu “sinematik,” jadi editor Katie Grand tidak menahan diri. Jurulatih peribadinya, Rob Piela telah bersedia untuk bekerja dengannya semasa menyempurnakan langkah tandatangan Rocky, dan dia benar-benar meminum telur mentah itu.

“Apabila anda diminta untuk menembak kalendar kedatangan, ia sangat menyanjung,” kata Jenner dalam satu kenyataan. “Ia adalah peluang untuk bersenang-senang dan memeluk diri yang kuat dan sentiasa bersenang-senang.”

Watch klip Jenner yang menendang di atas. Tiada tekanan hari lima!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 72 = 75

map