Kendall Jenner Meninggalkan Bra Nya, Adakah Hero Gaya Lapangan Terbang kami

Kita semua telah berada di sana: anda berada dalam penerbangan jarak jauh di dalam peluncuran pakaian peluh, yang bersedia untuk mengambil tidur kucing yang cepat, tetapi anda tidak boleh mengabaikan ketidakselesaan gelang bra anda. Banyak kali, pakaian bawah menang, akhirnya menghalang anda daripada mendapat zzz yang serius. Dan walaupun sebahagian besar daripada kita menahan keinginan untuk melepaskan bra kita pada masa itu dan di sana, tiada apa yang akan berlaku antara Kendall Jenner dan tidurnya semasa penerbangan enam jam dari New York ke Los Angeles, tidak ada sesuatu yang bodoh seperti pakaian dalam.

Melangkah keluar pesawat di LAX dalam combo skirt-dan-sweatshirt bersatu yang semi-tipis di dalam teduh yang cantik, Jenner ternyata kehilangan kesaksiannya pada petang Khamis. Dia selesai dengan pandangan yang tidak berani dengan sepasang kasut Superga putih yang sama-sama selesa, dan mengekalkan keindahannya kelihatan seperti mudah dengan bun dan kulit tanpa kulit yang tersembunyi yang tersembunyi di belakang matahari terbenam retro. 

TK
Berita Splash

Ini menandakan penampilan kedua Jenner dibuat sans bra dalam satu minggu. Pada hari Sabtu, pemain berusia 21 tahun itu melanda jalan-jalan di New York City dengan pakaian mini semata-mata. Fekaman itu secara ironik memaparkan butiran seperti korset, tetapi tiada pakaian yang terlihat jelas.

BERKAITAN: Kendall Jenner Telah Bermula di Jeans Ibunya Untuk Pakaian Lelaki

Oleh itu, apabila anda berada di kapal terbang yang cuba menjadi diri anda yang paling selesa, atau berjalan di jalanan pada musim panas, tanyalah diri anda sendiri: Apa yang akan dilakukan oleh Kendall Jenner? 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 + = 76

map