Kendall Jenner Telah Membunuhnya di Snapchat

Menjaga Kendall Jenner semakin mudah dan lebih mudah! Oleh kerana model itu tersungkur pada seri Snapchat, dia telah menetapkan bar media sosial lebih tinggi untuk ahli keluarga terkenalnya.

Pemain berusia 20 tahun baru-baru ini memberikan peminatnya melihat perayaan Paskah, pesta makan malam untuk barisan fesyen Kendall + Kylie, pesta kolam renang dengan rakan-rakan, dan beberapa keseronokan yang tersendiri dengan dirinya dan kakaknya Kylie diedit dengan alat manipulasi foto aplikasi-secara semulajadi, Jenner juga kelihatan hebat dengan telinga yang patah dan muncung yang menutupi dirinya sendiri (di atas). Kita tidak boleh cukup!

BERKAITAN: Ini Adakah Foto Kendall Cutell dan Kylie Jenner Namun

Daripada kelihatannya perkara, Snapchat-pro Kylie mesti menyediakan kakaknya dengan beberapa petua. Dan nampaknya, dia akan datang selepas gelaran Jenner yang lebih muda. “Mencuri mahkota Kylie anda,” kata Kendall dalam satu detik baru:

(28 Mac, 2016) Kendall melalui Snapchat: “Mencuri mahkota Kylie anda”

Video yang disiarkan oleh Updates Updater. (@knjvibes) pada

Ikut Kendall di kendalljenner, untuk akses-semua-kawasan melihat kehidupan model.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

79 + = 80

map